EMOŢIONANT! Un câine a înotat 10 kilometri şi a mers alţi 20 pentru a se întoarce la stăpânii săi

Publicat: 02/09/2016 | 14:21

O poveste cât se poate de emoţionantă a ieşit la iveală abia recent, după ce un câine a făcut tot posibilul pentru a se întoarce la stăpânii săi.

Asta a însemnat o călătorie cât se poate de extremă pentru patrupedul care a fost nevoit să înoate 10 kilometri şi să parcurgă alţi 20 pentru a-şi găsi stăpânii. Rylee, un câine lup a picat din vaporaşul pe care doi americani îl deţineau şi cu care au ieşit într-un sfârşit de săptămână pentru o plimbare pe Lacul Michigan.

Sfâşiaţi de faptul că l-au pierdut pe Rylee, Edward şi Kristin Casas au încercat din răsputeri să îl regăsească pe patruped, însă fără speranţe. De asemenea, aceştia au crezut că animalul lor de companie s-a înecat, neavând habar ce urma să se întâmple. Mai exact, după nicio zi, Rylee nu doar că s-a întors acasă, ci avea în spate şi o poveste destul de impresionant.

Asta deoarece căţelul a fost observat de mai mulţi turişti în apropierea unui camping, care au remarcat faptul că patrupedul a trebuit să înoate ca să ajungă acolo. Mai mult, Rylee nu s-a oprit când a ajuns pe uscat, ci a continuat să meargă pentru alţi 20 de kilometri, ca să ajungă acasă.