Femeia care a învins cancerul prin metode naturiste face declaraţii! Cum se simte acum DOINA LEHACI!

Publicat: 13/08/2016 | 12:17
Femeia care a învins cancerul prin metode naturiste face declaraţii! Cum se simte acum DOINA LEHACI!

O femeie de aproximativ 56 de ani din Suceava a uimit întreaga lume medicală, în urmă cu doi ani, atunci când a reuşit să învingă o boală incurabilă aflată în ultimul stadiu de evoluţie.

Femeia, care locuieşte în comuna Sadova din judeţul Suceava are acum 57 de ani, a supravieţuit şi în bună măsură se poate spune că s-a vindecat. CANCAN.ro, site-ul nr unu din România, a reuşit să o găsească pe femeia care le-a dat speranţe, iar prin povestea ei i-a îmbărbătat pe toţi cei suferinzi.

Doina Lehaci, o femeie simplă din Sadova, s-a destăinuit pentru CANCAN.ro, spunând cum se simte cu adevărat după ce cazul ei a făcut vâlvă acum doi ani, iar presa a prezentat-o ca fiind pacienta care a scăpat de cancer în faza terminală, cu multiple metastaze, prin metode naturiste!

“Mă simt binişor, o să mă duc la un control şi atunci o să ştiu mai bine despre ce este vorba. Sunt şi mai bine, şi mai rău, am mai avut ceva probleme, nu e ca şi cum aş fi scăpat definitiv. Deocamdată a fost bine, dar am mai avut niste semne care arată că nu sunt chiar sută la sută vindecată, nu e o boală care se vindecă în totalitate, la gradul la care am fost eu de bolnavă. Nu vreau să mai dezvolt până când voi mai face un control” a declarat, în exclusivitate pentru CANCAN.ro, Doina Lehaci.

Drama Doinei Lehaci a început în 2012

Femeia şi-a descoperit cancerul în 2012, iar în ianuarie 2013 a făcut 15 sedinţe de radioterapie la Iaşi. După ce s-a întors la Suceava, femeia a început să facă chimioterapie. A terminat cura cu citostatice în iulie 2013. Tratamentul nu a dat însă rezultate, iar medicii i-au spus că mai are doar câteva luni de trăit.

Doina Lehaci a apelat la metode alternative de tratament. „Timp de un an am încercat tot ce se zicea că ar face bine. În afară de pastilele cu minerale extrase din pietre am luat apă cu lămâie, apă cu bicarbonat de sodiu, dar şi leacul anticancer al Monicăi Tatoiu, bazat pe lăptişor de matcă, miere de salcâm, propolis şi polen”, a spus ea, în urmă cu un an.

În plus, femeia şi-a schimbat radical dieta, a redus carnea şi dulciurile din alimentaţie şi s-a axat pe sucuri de fructe şi legume, în special sfeclă roşie, ţelină, păstârnac, ridiche şi varză. A citit cărţi de rugăciuni şi a mers în pelerinaj pe la mai multe biserici din judeţ şi din ţară. Nu ştie ce anume a ajutat-o să se vindece ca prin minune, dar ea crede că în primul rând îi datoarează asta lui Dumnezeu.

sursa foto: (Monitorul de Suceava)

Citește și...