Acasă » Știri » HOROSCOP 28 APRILIE: Astăzi este de preferat să evitaţi deciziile privind cariera dumneavoastră

HOROSCOP 28 APRILIE: Astăzi este de preferat să evitaţi deciziile privind cariera dumneavoastră

De: Cancan 28/04/2016 | 08:24
HOROSCOP 28 APRILIE: Astăzi este de preferat să evitaţi deciziile privind cariera dumneavoastră

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro) .

Berbec – Ocupă-te în mod special de carieră şi proiectele pe care le ai în curs de desfăşurare. Este o zi benefică în care să simţi că ai făcut un pas important înainte sau că ai primit veştile necesare pentru a demara un proiect important. Totodată, planul financiar este bine aspectat, ai putea astăzi să câştigi o suma importantă de bani sau să negociezi un contract în avantajul tău! Deleagă acele sarcini neimportante celor din jurul tău, iar tu concentrează-te pe esenţă şi pe ceea ce este cu adevărat de valoare!

Taur – O zi benefică în care să te ocupi de pasiunile tale şi de ceea ce îţi face cu adevărat plăcere. Creativitatea şi dorinţa de creaţie îţi sunt accentuate pentru a te bucură de activităţile pe care vrei să le desfăşori. Şansele sunt de partea ta dacă trebuie astăzi să fii testat sau dacă dai un examen, aşa că ai încredere în ţine şi arată ceea ce cunoşti. Spre seară, o cină romantică sau participarea la un eveniment alături de persoană iubita vor încununa ziua cu fericire şi multe zâmbete!

Gemeni – Investeşte astăzi în ceva care să te bucure şi care să îţi înfrumuseţeze spaţiul în care locuieşti deoarece achiziţiile făcute în acest sens îţi sunt favorabile. Discuţiile pe care le porţi astăzi sunt încununate cu succes, aşa că pune punctul pe I şi afirmă cu tărie ceea ce doreşti sau povesteşte despre dorinţele şi idealurile tale. Multe lucruri se bat cap în cap, iar tu eşti undeva la mijloc, motiv pentru care trebuie să iei decizii importante, care să echilibreze balanţă!

Rac – Apelează la sinceritate şi fă lumina acolo unde lucrurile sunt neclare, iar ceilalţi îţi vor aprecia onestitatea, conferindu-ţi respectul cuvenit. Dacă te-ai plictisit şi vrei să ai parte de distracţie, preia iniţiativa şi întâlneşte-te cu prietenii! Sigur vei petrece o seară pe gustul tău! Dacă o problema mai veche dintre ţine şi persoană iubita reapare, este bine să o discutaţi la rece, să o lămuriţi, după care să o uitaţi definitiv!

Leu – Înainte de a avea o discuţie cu persoană iubita, priveşte adânc în interiorul sufletului tău pentru a şti exact cu ce fel de sentimente te confrunţi. Pur şi simplu trebuie să fii tu, să te detaşezi emoţional şi să te porţi natural, atunci când cineva încearcă să te pună într-o situaţie neplăcută. Ai grijă la modul în care conduci sau în care circuli pe stradă, pot există neplăceri cu autorităţile, actele sau cu…permisul de conducere!

Fecioara – Ocupă-te mai mult de ţine, de somnul şi relaxarea ta. Este indicată o cură de fructe sau ceaiuri, o plimbare în aer liber sau un masaj prelungit! Este o zi inspirată şi cu noroc, deoarece multe lucruri încurcate se pot aşeza de la sine sau pot apărea rezolvări la care nici nu te-ai gândit! Exprimă-te, fii nonconformist, lasă-te purtat de ceea ce simţi şi vei descoperi o altă latura de-a ta, mult mai degajată şi simpatică!

Balanţă – Destinde-te alături de familie şi mai ales de copii. Au nevoie de prezenţa şi de ocrotirea ta, iar tu ai nevoie să îi simţi alături necondiţionat. Este o zi în care poţi avea parte de romantism, plimbări şi discuţii minunate în doi, aşa că profită de moment şi contactează o persoană specială! Atenţia la detalii şi la cuvintele pe care le rostesc alţii este sporită, aşa că foloseşte acest aspect în favoarea ta şi revizuieşte orice problema!

Scorpion – Azi poţi primi veştile îmbucurătoare, pe care le aşteptai de mult sau poţi întâlni un grup de oameni, cu care îţi va face mare plăcere să te revezi. Nu amână pe mâine ceea ce poţi face azi şi nu trata lucrurile cu superficialitatea, totul se poate întoarce împotriva ta! Fii pe faza la cerinţe! Devii mai conştient de existenţa unor terapii, remedii sau tratamente, ce încep să te intereseze şi cu ajutorul cărora obţii rezultate de durata!

Săgetător – Nu este o zi favorabilă deciziilor din planul profesional, aşa că amână-le pe altă dată! Dacă există superiori, nu iscă vreo controversă cu ei! O rana mai veche se poate redeschide, iar amintiri şi emoţii să răbufnească cu putere! Atenţie la stări precum furie, gelozie sau posesivitate! Concentrează-te atât pe ceea ce simţi, cât şi pe ceea ce crezi sau gândeşti că e bine să faci. Trage o linie şi concluzionează care este soluţia!

Capricorn – Ai toate motivele să te simţi bine deoarece o alianţa importantă şi foarte benefică pentru ţine este pe cale să se perfecteze. Fii cu băgare de seama la ceea ce semnezi şi maximizează beneficiile cât mai mult. Un prieten sau un protector este acolo pentru a te ajută şi pentru a te susţine, aşa că bazează-te pe sfaturile sale. Este o zi benefică pentru iubire, iar dacă eşti singur poţi cunoaşte pe cineva care să îţi atragă atenţia din prima clipă.

Vărsător – Urmează o perioada de câteva zile în care este bine să te detaşezi de planul material şi de problemele cotidiene. Este indicat să te relaxezi cât mai mult, să rămâi în lumea viselor şi a idelaurilor, să îţi faci planuri de viitor şi să fii cât mai receptiv la stările interioare şi la gândurile ce îţi survin. Totodată, fii cu băgare de seama la sănătate şi la starea de bine interioară, este posibil să ţi se tragă un semnal de alarmă.

Peşti – Conversaţiile cu prietenii se vor dovedi foarte utile şi benefice pentru ţine. Pe lângă faptul că îţi poţi descarcă sufletul şi gândurile în faţă lor, sfaturile primite şi informaţiile pe care le vei află îşi vor găsi însemnătatea pentru ţine. Drumurile înafara localităţii se vor dovedi şi ele foarte benefice ţie, în sensul în care orice activitate îţi va fi sprijinită de o energie foarte bună care să te conducă către satisfacerea tuturor necesităţilor!
 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze, fără să știe cât de periculoase sunt
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze,...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele din Portul Tomis
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din jur.
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Horoscopul Orisha. Ce semn zodiacal ai în zodiacul african. Cum să îți activezi puterea din spatele zilei tale de naştere
Horoscopul Orisha. Ce semn zodiacal ai în zodiacul african. Cum să îți activezi puterea din...
Orașul perfect din România în care să te retragi la bătrânețe. Mulți pensionari au făcut-o deja. E la o oră de București, traiul e ieftin și apartamentele au prețuri excelente. Există Lidl, Kaufland, parcuri îngrijite și spital nou. Sunt și locuri de muncă pentru tineri
Orașul perfect din România în care să te retragi la bătrânețe. Mulți pensionari au făcut-o...
Anunț pentru cei care stau la ultimul etaj din bloc. Toți proprietarii de apartamente trebuie să știe
Anunț pentru cei care stau la ultimul etaj din bloc. Toți proprietarii de apartamente trebuie...
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Documentul ce trebuie depus de proprietarii de TEREN. Este obligatoriu până pe 7 iunie
Documentul ce trebuie depus de proprietarii de TEREN. Este obligatoriu până pe 7 iunie
Zodiile cele mai harnice. Perfecționiste, dar au și un cusur
Zodiile cele mai harnice. Perfecționiste, dar au și un cusur
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu:
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
Gabriela Cristea a ajuns la capătul puterilor. Ce o nemulțumește pe vedetă: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită”
Gabriela Cristea a ajuns la capătul puterilor. Ce o nemulțumește pe vedetă: „Sunt nervoasă și...
Mesajul astrelor pentru zodii, 27 aprilie 2024. Decizie grea pentru Taur. Schimbare pentru Capricorn
Mesajul astrelor pentru zodii, 27 aprilie 2024. Decizie grea pentru Taur. Schimbare pentru Capricorn
Patru zodii care vor avea protecție de la Dumnezeu în luna mai 2024. Răul nu le poate atinge
Patru zodii care vor avea protecție de la Dumnezeu în luna mai 2024. Răul nu...