Imagini şocante c-un poliţist din Bacău care ameninţă o familie, în trafic: „Ne-a spus că o să ne execute pe toţi“

Publicat: 15/09/2016 | 18:01

Un bărbat din Bacău s-a trezit că o depăşire neregulamentară îi poate aduce mai multe probleme decât ar fi bănuit vreodată, din partea unui poliţist care după ce l-a oprit pentru a-l amenda, a început să îl ameninţe cu moartea.

Marius, un şofer care a fost oprit în trafic de către un poliţist, pentru că efectuase o depăşire neregulamentară, a rămas şocat după ce omul legii a început să îl ameninţe.

„Plecăm cu familia către Italia, am făcut o depăşire neregulamentară şi am fost sancţionat cu amendă contravenţională şi suspendarea permisului de conducere pentru 60 de zile. Nevasta mea s-a rugat de poliţistul care ameninţă să-mi lase măcar permisul de conducere întrucat îmi voi pierde serviciul de şofer în Italia. Poliţistul recalcitrant ne-a adresat cuvinte urâte ţi ne-a ameninţat, spunându-ne că o să ne execute pe toţi. Stau şi mă întreb, omul de rând chiar nu are nici un drept în Romania?”, a povestit bărbatul pentru presa locală din Bacău.

Poliţistul i-a spus şoferului din Bacău că îi va executa familia
Poliţistul i-a spus şoferului din Bacău că îi va executa familia

Mai mult, poliţistul şi-a motivat gestul spunând că familia bărbatului l-ar fi înjurat în momentul în care l-a tras pe acesta pe dreapta.

Citește și...