Noul trend în striptease: dansul acvatic la bară!

Publicat: 24/03/2016 | 00:00

Un fotograf din Los Angeles a scos bara de dans din cluburile de striptease şi a pus-o într-o piscină. Imaginile sunt fascinante!

Brett Stanley are 40 de ani şi este pasionat de fotografie şi de dansul acvatic la bară, despre care spune că „nu este doar un act artistic erotic, ci şi un sport minunat”. Acesta a fotografiat-o pe April Williams, instructor de dans la bară, într-o ipostază provocatoare. Dansatoarea are 42 de ani şi spune că a ales această meserie pentru a elimina stigmatizarea dansului la bară. „Iubesc ceea ce fac, pentru că este frumos, artistic şi atletic”, a declarat eroina fotografiilor.

Dansul la bară este o adevărată provocare atunci când îl faci sub apă. April poate să îşi ţină respiraţia timp de 60 de secunde, timp suficient pentru ca Brett să tragă câteva cadre. Acesta nu este primul fotograf care a amenajat un astfel de studio pentru fotografiile sale. Sylvia Eng, un fotograf din Toronto, a publicat de asemenea o serie de fotografii cu femei care dansează la bară sub apă. „Întotdeauna mi s-a părut fascinant că o formă de dans care are o reputaţie atât de proastă pentru transformarea femeilor în obiecte sexuale poate fi atât de bine primită de către feministe şi poate transmite mesaje atât de puternice”, a declarat Sylvia pentru Huffington Post.
 

Citește și...