Interviul care a scos-o pe Valentina Pelinel din sărite: “Who`s your daddy?” Ce spune Pelinel despre dezvăluirile lui Becali!

Publicat: 27/03/2016 | 17:06
Interviul care a scos-o pe Valentina Pelinel din sărite: “Who`s your daddy?” Ce spune Pelinel despre dezvăluirile lui Becali!

Valentinei Pelinel nu i-au picat prea bine dezvaluirile lui Gigi Becali. Ce spune Pelinel despre confirmarile nasului, conform carora Borcea este tatal copilului ei si ca milionarul va fi eliberat cand se va naste poznasul?

Toate intrebarile incomode, pe care nimeni n-a avut curajul sa i le adreseze Valentinei, si-au gasit raspunsul! Cum a reactionat cand a aflat ca Alina Borcea nu vrea sa divorteze, aflati in exclusivitate, de la ora 23, in emisiunea Cancan.ro de la Romania TV.

Nebunia lui Salam a atins cele mai inalte cote la ziua fiului sau, Dany! Regele manelelor a plans si de fericire si de tristete. Dupa noaptea aniversarii fiului sau, Salam i-a facut Fanicai parastasul de sapte ani. Imaginile exclusive cu momentele de fericire si durere pe care le-a trait Florin Salam, diseara, in emisiunea prezentata de Marius Nita si Cristina Herea.

“O sa scapam nepedepsiti, asa e viata!”, este mesajul uluitor venit din clubul Colectiv. La cinci luni de la cea mai mare tragedie, s-au tras linii si concluzii oficiale. Vinovati, cine sunt oare? In direct, de la Bruxelles, o supravietuitoare a infernului, trage un nou semnal de alarma. Detaliile, la ora 23, in emisiunea Cancan.ro.

Citește și...