Îşi iubeşte telefonul mobil atât de mult, încât s-a însurat cu el! Gestul la care a recurs acest bărbat te va lăsa fără cuvinte

Publicat: 29/06/2016 | 15:48
Îşi iubeşte telefonul mobil atât de mult, încât s-a însurat cu el! Gestul la care a recurs acest bărbat te va lăsa fără cuvinte

Un bărbat a hotărât să se căsătorească cu propriul său telefon mobil, iar „nunta“ a avut loc în urmă cu câteva zile, însă motivul pentru care a recurs la acest gest este unul cu adevărat incredibil.

Asta deoarece Aaron Chervenak, un bărbat trecut de vârsta de 30 de ani din Statele Unite ale Americii a decis să îşi „ia de nevastă“ telefonul său mobil, iar nunta a avut loc în urmă cu câteva zile, în Las Vegas. Motivul pentru care bărbatul a recurs la un asemenea gest a fost bineînţeles unul ironic, din câte a povestit acesta. Potrivit Cosmopolitan, tânărul bărbat a ales să facă acest pas fiindcă a vrut să demonstreze faptul că toată lumea e mai conectată la tehnologie, pe mai multe niveluri, decât multora le-ar plăcea să recunoască.

„Într-un fel, cu smartphone-ul meu am avut cea mai lungă relaţie de până acum. De aceea am decis că ar trebui să văd cum este să te căsătoreşti cu un telefon“, a mărturisit Aaron Chervenak. Cum nu oricine ar fi oficializat o asemenea căsătorie, americanul a călătorit până în Las Vegas, acolo unde de obicei au loc şi sunt acceptate cele mai ciudate nunţi, iar nimeni nu l-ar fi judecat pe bărbat.

Citește și...