La doar 1 an, Sofia a supravieţuit, dar şi-a pierdut ambii părinţi. Am găsit-o pe fetiţa concurentului de la Masterchef mort într-un groaznic accident

Publicat: 28/12/2016 | 00:29

În urmă cu doi ani, Gabriel Trifan, un fost concurent de la Masterchef, a murit alături de soţie într-un tragic accident de circulaţie, iar Maria Sofia, fetiţa lor, în vârstă de un an, a fost grav rănită. Micuţa a avut noroc şi a fost salvată de medici, iar acum este crescută de bunici.

 

Erau în floarea vârstei, aveau un viitor strălucit, dar un accident de maşină le-a curmat lui Gabriel Trifan şi soţiei sale, iar în urma lor a rămas Maria Sofia. La doi ani de la tragedie fetiţa şi-a revenit, iar acum este bine, însă, cu siguranţă, simte lipsa părinţilor. Bunicii mariei au mare grijă de aceasta şi reuţesc să o facă să zâmbească şi să treacă peste nenorocirea care i-a lovit familia. Masina condusă de Gabi Trifan a intrat pe contrasens într-o curbă şi s-a izbit violent de un autocar care se întorcea din Grecia, apoi a fost proiectată într-un alt autoturism care circula regulamentar.

Bunicul are mare grijă de Maria
Bunicul are mare grijă de Maria

Fostul concurent se afla la volan în momentul producerii accidentului, el şi soţia sa murind pe loc. Fetiţa lor a fost transportată cu elicopterul SMURD la spital, iar în momentul în care au văzut-o, medicii au fost rezervaţi, însă au reuşit să o salveze. Gabi a participat la cea de-a doua ediţie a emisiunii MasterChef, însă preparatul său nu a reuşit să îi impresioneze pe juraţi.

Gabriel Trifan şi soţia acestui au murit într-un accident de maşină
Gabriel Trifan şi soţia acestui au murit într-un accident de maşină

“Am venit aici să câştig”, a spus el în momentul în care şi-a prezentat preparatul, sturion în crustă de alune cu scoici gigant. “Ai vrut să ne impresionezi cu un ditamai peşte, dar nu ştii să-l tai. Nu ştii ce scoici sunt alea, nu ştii cum să filetezi peştele şi credeai că o să ne impresionezi”,spuneau chefii.

Citește și...