N-a ieşit niciodată în faţă!Prima reacţie a femeii care s-a îndrăgostit de RADU BELIGAN în urmă cu mulţi ani

Publicat: 20/07/2016 | 15:03

Mona Radu, femeia care a stat în umbra maestrului şi care a fost alături de acesta în cele mai grele momente, a avut o primă reacţie pe pagina ei de Facebook. Ea şi-a exprimat regretul pe Facebook şi deplânge decesul marelui actor.
 

Între tânără şi actor era o diferenţă de vârstă de 66 de ani. “Numele meu este, de fapt, un pseudonim pe care eu am hotărât să mi-l creez din prescurtarea prenumelui meu şi din prenumele unui om care a însemnat pentru mine mai mult decât oricine altcineva din viaţa mea (n.r. –se referea  la Radu Beligan). Aşa am simţit eu nevoia să mă definesc şi aşa a apărut Mona Radu”, declara aceasta într-un interviu acordat după premiera piesei “Lecţia de violoncel” , a cărei autoare este. Mona spunea că s-a îndragostit de maestru de când era adolescentă.
”Când aveam  13 ani am vrut să mă fac actriţă pentru că am văzut la televizor o piesă de teatru cu domnul Beligan. M-am cam îndrăgostit de amestecul dintre domnul Beligan şi personajul său şi am hotărât să mă fac actriţă. Când am aflat câţi ani are, am realizat câti va avea când aş putea eu ajunge actriţă, am fost atât de dezamagită încât am hotărât să-mi închei cariera înainte de a o începe”,mai spunea Mona Radu.
 

Citește și...