Numărul românilor decedati a crescut din nou!

Publicat: 27/08/2016 | 14:06
Numărul românilor decedati a crescut din nou!

Autorităţile au confirmat oficial că numărul persoanelor de origine română care au decedat în urma cutremurului din Amatrice, Italia, se ridică acum la zece. În afară de aceştia, cinci români sunt răniţi, în timp ce alţii sunt daţi dispăruţi.

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) anunţă că a fost confirmat decesul altor doi cetăţeni români în urma cutremurului din Italia, astfel că, la acest moment, numărul românilor care şi-ai pierdut viaţa este de 10 persoane. În continuare, mai anunţă MAE, sunt daţi dispăruţi 16 români. ”Verificările complexe sunt efectuate de echipele consulare mobile, atât în baza informaţiilor oficiale furnizate de către autorităţile italiene, cât şi a celor primite din partea familiilor celor dispăruţi”, anunţă MAE în comunicatul de presă, informează MEDIAFAX.

Autorităţile italiene încearcă cu disperare să se ocupe de situaţia dramatică din Amatrice, după ce un al doilea seism a lovit oraşul deja afectat pe prima lovitură. Totodată, ultimul bilanţ care a fost oferit de către autorităţile italiene este unul sumbru, de aproape trei sute de morţi, însă există temerea că numărul celor care şi-au pierdut vieţile este unul mult mai mare, mai ales că sunt sute de persoane date dispărute şi-n acest moment.

Citește și...