O cântăreaţă de la noi, implicată într-un grav accident rutier. Ce se întâmplă acum cu ea

Publicat: 18/05/2016 | 12:01
O cântăreaţă de la noi, implicată într-un grav accident rutier. Ce se întâmplă acum cu ea

O cântăreaţă de muzică populară a fost implicată într-un accident rutier soldat cu un mort.

 

UPDATE 12.40
Mădălina Mîrza a postat un mesaj pe pagina ei de facebook. ”Dragi prieteni, după cum bine ştiţi, am fost implicată într-un accident rutier. Multe sunt variantele care circulă în presă şi de la unul la celălalt. Sunt bine şi acum sunt acasă! Vă mulţumesc tuturor pentru faptul că v-aţi interesat şi v-aţi făcut griji pentru mine! Dumnezeu să vă aibă în grijă. Aveţi grijă cum conduceţi şi fiţi cât se poate de atenţi. Se poate întâmpla să respecţi toate regulile ..şi să vina altcineva să te lovească . MĂCAR VOI SĂ FIŢI ATENŢI !„ a scris ea.

 

Cântăreaţa Mădălina Mîrza se afla în maşină cu bunica şi sora sa, în vârstă de 10 ani. Femeia se indrepta spre casa şi a  semnalizat virajul la stânga, însă şoferul din spatele ei, în vârstă de 22 de ani, nu a observat manevra, a intrat grăbit în depăsire şi a izbit lateral maşina.Autoturismul în care se aflau tânărul şofer, tatăl şi mama acestuia s-a răsturnat într-un şanţ, iar femeia, care stătea pe bancheta din spate, a decedat pe loc. 

Mădălina Mirza se află în afara oricărui pericol
Mădălina Mirza se află în afara oricărui pericol

Interpreta de muzică populară a fost transportată la spitalul din Beclean, iar fiul şi soţul victimei, la spitalul din Dej. Toţi se află acum în afara oricărui pericol”, au declarat cei de la ISU Beclean. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

Citește și...