O tânără din Sibiu, accidentată lângă casa în care se afla CARMEN IOHANNIS! Maşina SPP nu era parcată regulamentar

Publicat: 27/07/2016 | 11:53
O tânără din Sibiu, accidentată lângă casa în care se afla CARMEN IOHANNIS! Maşina SPP nu era parcată regulamentar

O tânără în vârstă de aproximativ 18 ani din Sibiu a fost lovită în timp ce traversa strada, iar incidentul a avut loc la câţiva metri de casa unde Carmen Iohannis se afla într-o vizită privată. Potrivit oradesibiu.ro, şoferul care a lovit-o pe adolescenta a fost nevoit să ocolească maşina SPP-ului, care nu era parcată regulamentar.

Tânăra a trecut prin faţa unei ambulanţe parcată şi în care medicii acordau  primul ajutor unui copil, iar în momentul în care a ajuns la mijlocul străzii, o maşină condusă de un şofer de 61 de ani din Sibiu, a acroşat-o în plin. La faţa locului a venit de urgenţă o altă ambulanţă, până la sosirea acesteia fata primind ajutor de la un pieton. Adolescenta a fost transportată apoi de urgenţă la Spitalul Judeţean Sibiu pentru mai multe investigaţii medicale amănunţite.

Accidentul a avut loc vizavi de un imobil în care la ora respectivă se afla într-o vizită privată soţia preşedintelui României. Carmen Iohannis a fost însoţită de agenţi SPP, însă maşina cu care a venit nu a fost parcată regulamentar.

Jurnaliştii de la Ora de Sibiu spun că şoferul care a lovit-o pe fată  nevoit să ocolească maşina SPP-ului şi aşa a ajuns mai aproape de axul drumului şi nu a mai putut evita impactul.

 

Citește și...