5 motive pentru care TUDY va fi un viceprimar cu… mână de fier!

Publicat: 07/07/2016 | 21:57

Aşa cum cel mai citit site din România, CANCAN.ro, vă anunţa încă de acum o săptămână (vezi AICI povestea), celebrul Tudy a ajuns noul viceprimar al Capitalei.

Pentru că vedem că toată lumea îl critică pe micul nostru Uigabal, ne-am gândit că noi trebuie să fim aceia care îi spală oglinda lui Tudy… Ăstaaa, ONOAREA, voiam să spunem, onoarea! Prin urmare, iată motivele noastre pentru care Tudy va fi un viceprimar ideal:

      •     Om de dreapta convins. În politică, ALDE pare un PSD mai mic, aşa că nu-i prea crede nimeni că-s noul PNL, cum se laudă ei. Cu oameni ca Tudy, această percepţie se va schimba curând. După cum se observă pe filmări, Tudy este un om de dreapta dedicat. Sloganul istoric al PNL, ”Prin noi înşine”, este respectat cum nu se putea mai bine, chiar dacă ar merge un pic adaptat în ”Pe mâna noastră”.

      •     E perfect, având în vedere alternativele. Păi, omul care l-a pus acolo, naşul său, Tăriceanu, este cunoscut pentru că schimbă …multe şi des în viaţa sa. În comparaţie cu naşul său, Tudy ştie bine că, decât să te încurci cu femeile, care-ţi pot distrage atenţia de la politică, mai bine le dedici o ”puţopalmată” cinstită şi-apoi îţi vezi de treaba ta.

      •     E şcolit la Bruxelles. Cu largul concurs al tatălui său, care are nişte apartamente de închiriat prin modesta capitală a Europei, Tudy a făcut Ştiinţe Politice la Bruxelles. De meseriaşi ca el avem nevoie în ţară. Genul care ştiu şi teorie, dar nu se dau în lături nici de la a-ţi tapeta pereţii, atunci când situaţia o cere.

      •     Nu e doar politician, ci şi actor. Păi, cu o scriitoare Primar General, arta trebuia să continue şi mai jos, în organigramă. Tudy a făcut parte dintr-o trupă de stand up comedy, dar, aşa cum ştim deja, se pricepe să facă lumea să râdă şi pe cont propriu, videoblog-ul lui de autosatisfacere fiind un real hit pe internet.

      •     Pare genul care nu pune mâna să fure. În primul rând pentru că tinde să aibă mâinile ocupate mai tot timpul. În al doilea, pentru că nu pare genul care să se întindă mai mult decât îi e plapuma. Păi, s-a descurcat el să fie fericit şi fără femei, darămite fără bani…

Ana Manole

Citește și...