Povestea emoţionantă din spatele acestei imagini! VLADIMIR PUTIN a luat o decizie radicală după ce a văzut fotografia

Publicat: 19/08/2016 | 18:04
Povestea emoţionantă din spatele acestei imagini! VLADIMIR PUTIN a luat o decizie radicală după ce a văzut fotografia

Imaginea în care apare un copil de cinci ani a făcut înconjurul lumii în doar câteva ore. În fotografie, băiatul de naţionalitate siriană apare însângerat, speriat şi extrem de murdar, fiind supravieţuitorul unui atac aerian din zona Aleppo.

Băiatul se numeşte Omran Daqneesh, are cinci ani şi a fost rănit miercuri seară în urma unei lovituri militare asupra capitalei Siriei. După ce a clădirea în care se afla a fost deturnată de către un bombardier, băiatul a fost preluat de serviciul de ambulanţă. În timp ce i se acorda primul ajutor, micuţul a fost filmat şi fotografiat de către grupul activiştilor anti-guvernamentali care au postat ulterior filmuleţul pe internet.

Vladimir Putin a fost, cu siguranţă, impresionat de imagine, deoarece Rusia este pregătită să asigure protecţie eforturilor ONU de a oferi ajutoare în oraş. Moscova a propus instaurarea unui armistiţiu umanitar săptămânal de 48 de ore, pentru a permite livrarea unor ajutoare populaţiei atât în cartierele din estul Alepului, aflate sub controlul rebelilor, cât şi celei din vest, aflate sub controlul forţelor loialiste.
 

Citește și...