Reacţia dură a lui GIGI BECALI faţă de CRISTIAN BOUREANU: „Cei care se comportă aşa nu sunt oameni, ci animale“

Publicat: 17/09/2016 | 16:21
Reacţia dură a lui GIGI BECALI faţă de CRISTIAN BOUREANU: „Cei care se comportă aşa nu sunt oameni, ci animale“

În urmă cu puţin timp, în după-amiaza de sâmbătă, Gigi Becali a intervenit telefonic în cadrul unei emisiuni TV, acolo unde a avut o reacţie dură faţă de Cristian Boureanu, dar şi faţă de scandalul momentului, după ce fostul politician şi-a târât pe jos şi şi-ar fi bătut fiica de doar 15 ani.

Gigi Becali l-a criticat dur pe Cristian Boureanu în ceea ce priveşte întreg comportamentul pe care l-a avut faţă de fiica sa, mai ales după ce CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, v-a arătat imagini exclusive în care fostul politician o târăşte pe jos pe Ioana şi o trage de păr (vezi AICI).

„Toţi oamenii care se comportă aşa nu sunt oameni, sunt animale. E animal. E vina ta, dacă ai educat aşa un copil“, a declarat Gigi Becali.

„Nu ai cum să îi transmiţi unui copil dragoste dacă tu umbli cu decapotabile şi umbli cu puştoaice. Dragostea nu te lasă să îi dai nici măcar o palmă copilului, să vorbeşti aşa faţă de el. Dragostea faţă de copilul tău nu te lasă să îţi laşi copilul să ajungă în situaţia asta“, a mai adăugat latifundiarul.

 „Fata mea dacă ar face ceva, orice, nu aş târâ-o pe jos, ci aş lua-o în braţe, aş pupa-o, aş plânge alături de ea“, a mai spus Gigi Becali.

Citește și...