Nimeni nu a mai avut curajul să facă ASTA! A devenit culturist după ce doctorii i-au pus o inimă…în rucsac!

Publicat: 21/07/2016 | 17:29

Un tânăr de 26 de ani a reuşit, cu siguranţă, să-şi depăşească condiţia şi să facă un lucru pe care nimeni nu l-a mai făcut, niciodată. În ciuda faptului că a fost operat pe cord şi poartă mereu o inimă artificială într-un rucsăcel, el a devenit un culturist respectat de comunitate, care nu lipseşte la nici un antrenament!

Tânărul de 26 de ani din Connecticut, Statele Unite, a fost poreclit „culturistul cu inimă în ghiozdan”, iar povestea sa a devenit virală pe internet, acesta fiind un exemplu de ambiţie şi perseverenţă. Andrew Jones a suferit în 2012 un atac cardiac, fiind ulterior diagnosticat cu cardiomiopatie, o boală ereditară care îi punea în pericol viaţa. Doctorii i-au spus că trebuie operat de urgenţă, altfel poate muri în orice moment.

După operaţie, acestuia i-a fost implantat un peacemaker, dar şi o inimă artificială, pe care o poartă în exteriorul corpului. Pacientul speră să primească un transplant cât de curând şi de aceea s-a implicat activ în campaniile donatorilor de organe.

În ciuda condiţiei sale extrem de dificile, tânărul nu a renunţat la marea sa pasiune – sportul la sală, şi a devenit ”un pachet de muşchi”. „La început, nu mă puteam îmbrăca, simţeam cum viaţa mea se năruie. Însă am început să mă recuperez încet-încet”, povestea tânărul.

„Acum termin uneori antrenamentul cu lacrimi în ochi şi sunt fericit că sunt în viaţă. Mă simt extraordinar”, a mai spus Andrew, care şi-a atras mii de fani pe reţelele de socializare. (Gabriel Niculescu)  

Citește și...