Românii s-au întors cu sutele de mii în ţară! Află cât se stă la punctele de frontieră, în aceste momente!

Publicat: 29/04/2016 | 13:32
Românii s-au întors cu sutele de mii în ţară! Află cât se stă la punctele de frontieră, în aceste momente!

Românii care sunt plecaţi în afara ţării s-au întors, în aceste zile, pe meleagurile natale, iar traficul în zona punctelor de frontieră a crescut cu aproape 60 de procente.

Românii plecaţi peste hotare se întorc în număr mare în ţară, zilele acestea, potrivit datelor oferite de reprezentanţii Poliţiei de Frontieră, scrie Mediafax. Din câte se pare, în ultimele 24 de ore, în punctele de trecere a frontierei au fost înregistrate 168.000 de persoane şi 52.500 de mjloace de transport.

Zilele acestea, potrivit datelor oferite de către Inspectoratul General al Politiei de Frontiera (IGPF), cele mai tranzitate puncte de trecerea au fost cele de la frontier cu Ungaria, Republica Moldova şi Serbia. De asemenea, cel mai aglomerat punct de trecere a frontierei este cel cu Bulgaria, de la Giurgiu-Ruse, Vama Veche şi Negru Voda, asta deoarece mulţi români se îndreaptă spre litoralul bulgăresc pentru zilele de Paşte.

Totodată, AICI pot fi urmărite în timp real toate punctele de trecere a frontierei de la noi din ţară şi poate fi verificat şi timpul de aşteptare de la fiecare vamă.

Citește și...