S-a petrecut un nou accident feroviar! Circulaţia între Bistriţa şi Cluj-Napoca a fost întreruptă

Publicat: 30/12/2016 | 10:28
S-a petrecut un nou accident feroviar! Circulaţia între Bistriţa şi Cluj-Napoca a fost întreruptă

După ce o locomotivă a intrat din plin într-un autoturism, în urmă cu o seară, în Capitală, un nou accident feroviar s-a petrecut, în această dimineaţă.

Circulaţia feroviară între municipiile Bistriţa şi Cluj-Napoca este întreruptă, vineri dimineaţă, în zona staţiei Beclean, după ce locomotiva unui tren Regio a deraiat, anunţă Centrul Infotrafic din cadrul IGPR, precizând că nu sunt victime. Locomotiva unui tren Regio a deraiat, circulaţia feroviară între Bistriţa şi Cluj-Napoca este întreruptă Circulaţia feroviară între municipiile Bistriţa şi Cluj-Napoca este întreruptă, vineri dimineaţă, în zona staţiei Beclean, după ce locomotiva unui tren Regio a deraiat, anunţă Centrul Infotrafic din cadrul IGPR, precizând că nu sunt victime.

Locomotiva trenului Regio 4107, care circula pe pe magistrala de cale ferată 401, a deraiat, vineri dimineaţă, potrivit Infotrafic. Circulaţia feroviară între municipiile Bistriţa şi Cluj-Napoca este, la această oră, întreruptă în zona staţiei Beclean (judeţul Bistriţa-Năsăud), precizează poliţiştii. Evenimentul nu s-a soldat cu victime, scrie Adevărul.

 

 

Citește și...