Secretara care şi-a acuzat şeful de sechestrare a luat o decizie disperată. ”Amanta” de la Drumuri şi Poduri a fugit în Germania!

Publicat: 25/11/2016 | 00:00
Secretara care şi-a acuzat şeful de sechestrare a luat o decizie disperată. ”Amanta” de la Drumuri şi Poduri a fugit în Germania!

Televonela cu iz de amantlâc de la ”Drumuri şi Poduri” Iaşi, care în vară şi-a derulat mai multe ”episoade”, e departe de a se încheia! De ceva vreme, fosta secretară Brînduşa Iliescu, care îl acuzase pe directorul Regionalei (aflate în subordinea CNAIR) că a sechestrat-o, a dispărut pur şi simplu la birou. (Cosmetice şi toate parfumurile noi LA SUPER REDUCERI ZILELE ACESTEA CA DE BLACK FRIDAY, pe Parfumeria.ro - siteul de shopping nr. 1 al vedetelor)

 

CANCAN.ro a descoperit că Brînduşa a fugit în Germania, de unde şi-a trimis demisia prin fax! Directorul Ovidiu Laicu nu i-a acceptat-o însă, motiv pentru ca ”amanta” a înaintat disperată mai multe mailuri mai-marilor de la Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

În urmă trei luni, Brînduşa Iliescu punea pe jar poliţia din Iaşi. În miezul zilei, ea a sunat la 112 şi a reclamat că şeful ei, Ovidiu Laicu (directorul ”Drumuri şi PoduriIaşi) a sechestrat-o într-o maşină în drum spre Botoşani. Poliţia a intervenit la data respectivă şi după o urmărire ca-n filme a ”eliberat-o” pe fosta secretară. În jurul acestei poveşti s-au ”ţesut” imediat fel şi fel de speculaţii. S-a vorbit că Laicu făcuse o pasiune pentru Brînduşa (de altfel, femeie căsătorită pe atunci) şi că îi ”exilase” soţul (angajat şi el la DRDP) departe de Iaşi.

Ne aflam împreună în maşină şi la un moment dat a solicitat să-i dau câteva zile de concediu încă de a doua zi. Eu i-am spus că nu pot să-i dau de a doua zi concediu, că am nevoie de dânsa la muncă, deoarece este o bună profesionistă. Atunci a vrut să sară din maşină şi a sunat la Poliţie. (…). Eu îmi iubesc soţia. Ţin la fata asta, deoarece ştie meserie, este o bună profesionistă. Brînduşa este prietenă cu soţia mea. Acum se află în concediu, i-am aprobat câteva zile de concediu„, mărturisea directorul Ovidiu Laicu, după ce scandalul a devenit public.

Fosta secretară de la ”Drumuri şi Poduri” Iaşi şi-a găsit de muncă în Germania şi pare hotărâtă să lase în urmă scandalul cu iz de amantlâc
Fosta secretară de la ”Drumuri şi Poduri” Iaşi şi-a găsit de muncă în Germania şi pare hotărâtă să lase în urmă scandalul cu iz de amantlâc

Între timp, sursele noastre susţin că Brînduşa nu s-a mai întors la muncă şi că, o perioadă, n-a mai fost de găsit. Acum, reporterii CANCAN.ro au descoperit că ”amanta” de la Drumuri şi Poduri s-a stabilit în Germania şi că şi-a înaintat deja demisia din funcţia deţinută la DRDP Iaşi. Dar lucrurile nu sunt atât de simple! Ovidiu Laicu a refuzat însă să i-o semneze, aşa cum se plânge Brînduşa. Revoltată că nu este lăsată să plece de la DRDP, ea le-a trimis o serie de mailuri şefilor de la CNAIR şi îl acuză pe şeful ei că o hărţuieşte. ”Amanta” le-a scris că directorul ar fi pus o altă persoană să completeze în numele ei o cerere de concediu fără plată pentru trei luni şi, mai mult, i-ar fi sunat părinţii ca să o convingă să revină la birou.

Din informaţiile noastre, Brînduşa pare decisă să părăsească nu doar DRDP Iaşi, ci şi România. De trei săptămâni, ea a luat hotărârea să se retragă  de la Facultatea pe care o urma şi s-a mutat în Germania, unde a primit o ofertă de muncă de la o firmă de construcţii.

Adrian Nicolae

Citește și...