Acasă » Știri » Vrabie la cuptor, borş de oase de porc şi…”Casanova” de la Masterchef te învaţă să găteşti româneşte de Crăciun

Vrabie la cuptor, borş de oase de porc şi…”Casanova” de la Masterchef te învaţă să găteşti româneşte de Crăciun

De: Cancan 24/12/2016 | 00:00
Vrabie la cuptor, borş de oase de porc şi…”Casanova” de la Masterchef te învaţă să găteşti româneşte de Crăciun

Simpaticul concurent de la MasterChef, Gabriel Godeanu, a prezentat pentru CANCAN.RO un meniu de Crăciun pe care îl recomandă cititorilor noştri.

– vrabie la cuptor (tradiţie: ca să fii uşor ca vrabia tot anul)

– caltaboş

– borş de oase de porc

– sarmale

– muşchi de porc la cuptor

– tochitură cu mămăliguţă + brânză de burduf

Reţeta specială a lui Gabi Godeanu: vrabie la cuptor

Ingrediente (pentru 5 porţii): – mirepoix (2 morcovi, o ţelină, 2 cepe)

– un pahar de vin demisec

– apă: o cană

– 5 vrăbii curăţate

– sare şi piper după gust

– foi de dafin

Se lasă la cuptor 45 de minute la 150 de grade.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
×