Acum învârte milioanele pe degete și e mare vlogger, dar puțini sunt cei care știu cum arăta Selly în copilărie: „Ați înnebunit toți”

Autor: Daria Popa
Publicat: 28/05/2020 | 21:30
Acum învârte milioanele pe degete și e mare vlogger, dar puțini sunt cei care știu cum arăta Selly în copilărie: „Ați înnebunit toți”

Selly este unul dintre cei mai talentați vloggeri de la noi, care la numai 18 ani a ajuns milionar în euro! Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu cum anume arăta artistul, în copilărie. 

În plină pandemie de coronavirus, Selly le-a făcut o bucurie de zile mari fanilor săi. Pe Instagram, celebrul vlogger a postat o fotografie cu el, de când era micuț și internauții au fost în extaz! În imagine, Selly bea suc dintr-o sticlă, cu paiul, iar expresia feței sale este una extrem de amuzantă.

CITEȘTE ȘI – CE MAȘINĂ ARE DANI MOCANU. E REGELE YOUTUBE-ULUI ÎN ROMÂNIA, DAR SELLY DE LA 5GANG ÎI DĂ RUȘINE PE STRĂZI

Tocmai de aceea, în ton cu expresia facială, Selly a postat și o descriere amuzantă, la care internauții au râs cu lacrimi. „Ați înnebunit toți de la pandemia asta, să înnebunesc” a scris Selly, în dreptul imaginii la care fanii săi au înroșit butonul de like.

De ce boală suferă Selly, cel mai iubit vlogger de la noi

Selly le-a făcut fanilor dezvăluiri, într-un vlog, despre boala de care suferă și pe care a depistat-o în urmă cu 10 zile.

Selly, unul dintre cei mai apreciați vloggeri, a dezvăluit că suferă de o boală. Totul s-a întâmplat chiar în prima zi în care măsurile impuse de autorități s-au relaxat. Pe 15 mai, Selly a avut parte de o experiență neplăcută și a ajuns pe mâna medicilor.

„Era vineri, 15 mai, fix în ziua ”marii relaxări”. Ce m-am mai relaxat în ziua aia, forță ziua aia. Și eu am un prieten foarte bun, Claudiu, alături de care plănuisem să mergem cu barca pe Snagov ca să sărbătorim această relaxare a măsurilor. Stăteam eu așa cu fundul pe barcă, stăteam și mâncam, când deodată m-a trosnit ceva la spate, în zona asta lombară. O durere incredibilă, adică nu pot să vă descriu cât de nasoală era durerea aia. Și am realizat că nu puteam să mă mișc. Nu puteam să fac nimic și m-am speriat în momentul ăla. Credeam că o să rămân acolo țeapăn pe barcă.

NU RATA – IMAGINEA CARE I-A ADUS LUI SELLY RUȘINE ÎN MEDIUL ONLINE! INTERNAUȚII L-AU ATACAT DUR PE CELEBRUL VLOGGER

M-am programt duminică să-mi fac un RMN. În mintea mea au trecut vreo trei ore lejer, doctorul se ocupa de alți pacienți. Nu aveți idee cum e sensația asta să stai o oră nemișcat”, a spus Selly pe vlog. ”Ai hernie. Nu este nici mică, dar nici mare”, i-a spus medicul lui Selly.

”Nu am să las această hernie să îmi afecteze treaba. Dar o să-i ascult pe medici. O să facem împreună un program de recuperare cum trebuie. Înțeleg că e nevoie de kinetoterapie, de exerciții care să reușească cumva să facă ele la coloană ceva”, a spus Selly în încheiere.

Citește și...