Imaginea care i-a adus lui Selly rușine în mediul online! Internauții l-au atacat dur pe celebrul vlogger

Publicat: 22/05/2020 | 17:52
Imaginea care i-a adus lui Selly rușine în mediul online! Internauții l-au atacat dur pe celebrul vlogger

Selly este unul dintre cei mai apreciați vloggeri de la noi, dar și un adevărat model pentru toți adolescenții. La numai 18 ani, acesta devenea milionar în euro, iar tot ceea ce deține și tot ceea ce a realizat se datorează numai faptului că a muncit pentru a deveni un om de succes. 

Cu toate acestea, cu toții ne confruntăm în viață cu momente în care, orice am face, nu suntem pe placul celorlalți. Cu un astfel de moment s-a confruntat și Selly, după ce a postat o fotografie cu el pe Instagram.

Vloggerul s-a pozat în bolidul său de lux, dar un detaliu a atras atenția tuturor internauților: faptul că mașina lui Selly nu era spălată, așa că au început să-i arunce, în secțiunea de comentarii, cele mai acide replici. „Mașina asta o mai spălăm și noi? / Spală mașina și după te flexezi / Ce jeg este pe mașină…fără hate” au scris internauții, în comentarii.

Selly, criticat pentru că nu și-a spălat mașina

Cu toate acestea, Selly nu i-a băgat în seamă pe răutăcioși și chiar vrea să le răsplătească fanilor săi fidelitatea, oferindu-le un telefon de ultimă generație, prin intermediul unui concurs pe care l-a organizat pe contul său de Instagram.

Cine este Selly, vloggerul de succes al noii generații

Olteanul de numai 19 ani se poate lăuda cu o carieră de succes încă din anul 2012, atunci când s-a apucat de vlogguri și a prins „gustul” publicului. De atunci și până acum, Selly a căutat mereu modalități pentru a se îmbunătăți și pentru a le oferi  fanilor săi cea mai bună versiune a lui.

Citește și...