Acuzatii incredibile la adresa iubitului Oanei Zavoranu! O fura pe vedeta si a batut-o pe contabila firmei!

Publicat: 23/06/2015 | 01:03
Acuzatii incredibile la adresa iubitului Oanei Zavoranu! O fura pe vedeta si a batut-o pe contabila firmei!

Razvan Dumitrescu, fostiul iubit al Oanei Zavoranu, a lansat o serie de acuzatii la adresa lui Alex, actualul partener al vedetei.

Razvan Dumitrescu, fostul iubit al Oanei Zavoranu, a fost invitat la o emisiune de televiziune, unde a facut acuzatii incredibile la adresa actualului partener de viata al vedetei, Alex.

Oana Zavoranu si Razvan Dumitrescu, iubitul ei
Oana Zavoranu si Razvan Dumitrescu, iubitul ei

Acesta a afirmat ca Alex ar fi agresat-o pe contabila firmei pe care vedeta a mostenit-o de la mama ei, Marioara, si ca ar fura-o pe Oana Zavoranu.

„Am primit un telefon prin care am fost anunţat că Alex, iubitul Oanei, o bate pe contabila firmei Agricomex. Am fost sunat şi mi s-a spus că Alex ar fi avut un dialog cu contabila, care ar fi refuzat să-i dea nişte acte, nişte bani, iar Alex ar fi vrut să o lovească cu pumnul. Aceasta s-ar fi ferit şi apoi ar fi luat-o la picioare.Agresiunea ar fi fost una fizică şi verbală”, a afirmat Razvan Dumitrescu.

„L-am văzut pe Alex cum băga mâna în geanta Oanei şi i-a luat bani! I-am spus că nu e ok ce face„, a mai spus el.

Oana Zavoranu a intervenit si a sarit la gatul fostului ei iubit.

”Răzvan ai început să fii Pascu? Răzvan, pari o muiere! Fii bărbat! Te rog să pleci acasă! Nu mai spune tu de Alex că-mi fură bani!”, i-a spus Oana Zavoranu lui RRazvan.

(D.A.)

 

Citește și...