Adela Popescu a explicat fotografia controversată postată pe Instagram: ”Dacă nu mă duceam atunci, cine știe când mai apucam…”

Publicat: 25/04/2019 | 21:03

Adela Popescu a postat pe Instagram o fotografie care a strâns, rapid, peste 60 ooo de like-uri, însă a stârnit și controverse. În fotografie, Adela Popescu se află într-un salon de înfrumusețare, cu bebelușul în brațe, în timp două angajate îi fac manechiura și pedichiura.

Mulți dintre vizitatorii paginii sale nu au fost de acord cu ideea de merge cu bebelușul într-un astfel de salon, în Adela Popescu a lămurit ”misterul” și a calmat spiritele încinse. Cu atât mai mult cu cât au fost destule mame ocupate care au înțele de ce a mers Adela cu bebelușul în brațe la salon.

”Cred că doar când am născut am facut mai multe like-uri. Fix așa e viața mea, ca în poză, dar asta pentru că noi am ales să fim foarte prezenți în viața copiilor, a fost o alegere, pur și simplu. Eu l-am alăptat pe Alexandru până la un an și 11 luni, pe cel mic îl alăptez în continuare, vreau să petrec cât mai mult timp cu ei si atunci îmi selectez foarte mult evenimentele. Dar sunt momente, cum a fost atunci la manichiură, când mama mea nu era disponibilă – căci ea ne ajută – mama lui Radu își rupsese piciorul, Radu avea nu știu ce treabă și l-a luat el pe Alexandru, iar eu am rămas cu cel mic cu programarea făcută. Dacă nu mă duceam cine știe când mai apucam”, a explicat Adela Popescu pentru Viva!.

Adela Popescu și fotografia care a stârnit polemici pe Instagram

Adela Popescu şi Radu Vâlcan au doi băieți

Adela Popescu şi Radu Vâlcan s-au căsătorit în 2015. Ei au devenit părinți pentru prima dată pe 11 iunie 2017, iar fiul lor a primit numele Alexandru. Al doilea copil al cuplului a venit pe lume pe 10 decembrie 2018, după  un travaliu care a durat cinci ore. La naștere, băiatul cel mic al prezentatoarei de la Pro TV avea o greutate de 3,430 kg și o înălțime de 51 cm. El a fost numit Andrei.

Citește și...