Adela Popescu a făcut mărturisirea: ”Eram complexată!” Care a fost motivul

Publicat: 28/03/2019 | 20:32

Adela Popescu, soția lui Radu Vâlcan, a dezvăluit că a fost complexată de înălțime, pe când era elevă. Vedeta a mărturisit că a purtat tocuri ani la rândul. Acum i-a trecut.

Pentru că era prea mică de înălțime, vedeta a fost nevoită să poarte tocuri, timp de patru ani, în perioada liceului.

„Am 1.65 şi patru ani de liceu am mers numai pe tocuri pentru că mi se părea că sunt foarte foarte mică. Acum când trebuie să încalţ tocuri e prăpăd. Mi-am pierdut antrenamentul. În liceu eram destul de complexată, cred că adolescenţa îşi spunea cuvântul”, a mărturisit Adela Popescu la Pro tv.

Adela Popescu a devenit mamă pentru a doua oară. Prezentatoarea de la ”Vorbește lumea” a povestit pe blogul personal despre problemele pe care le-a avut după ce a născut pentru a doua oară. Este vorba de Alexandru, care a avut câteva accese de gelozie.

Cum își recuperează Adela Popescu silueta după naștere

Adela Popescu este o mămică împlinită, a adus pe lume, de curând, cel de-al doilea băiețel și este tare fericită. Acum încearcă din răsputeri să dea jos kilogramele accumulate în timpul sarcinii, deși nu a luat foarte mult în greutate. Însă, prezentatoarea este hotărâtă, chiar dacă mai întâmpină… obstacole.

Soția Lui Radu Vâlcan a postat pe contul ei de Instagram o fotografie cu trei borcane pline cu gem și le-a arătat internauților că nu se sfiește să mănânce tot ce poftește. Mai mult, a arătat o imagine cu unul aproape gol. „Am fost cuminte 5 zile. În a 6-a am terminat borcanul ăsta de dulceață. Mănânc și îmi pare rău”, a scris Adela Popescu pe rețelele de socializare.
Citește și...