Adela Popescu, după moartea lui Mihai Constantinescu: ”Te rog să revii, înger de lumină”

Publicat: 30/10/2019 | 14:10
Adela Popescu, după moartea lui Mihai Constantinescu: ”Te rog să revii, înger de lumină”

Mihai Constantinescu a încetat din viață, la vârsta de 73 de ani, la Spitalul Floreasca din Capitală. Artistul se afla de mai multe luni în comă, iar familia și prietenii au sperat într-o minune medicală și nu numai. Din păcate, organismul lui Mihai Constantinescu a cedat.

Adela Popescu a fost răvășită, la rândul său, de moartea artistului. Pe pagina sa de Instagram, vedeta a postat o fotografie și câteva versuri emoționante.

“Te rog sa revii Inger de lumina / Fa-mi de mai poti viata mai senina / Te rog sa revii, da-mi secretul vietii / Si du-ma-n zbor, intr-o lume de vis , spre necuprins…” Multumesc. Imi pare rau…”, a scris Adela Popescu pe contul său de Instagram.

”Dumnezeu sa-l ierte?Imi aduc aminte cu drag, de cintecele lui impreuna cu basarabeanca noastra Anastasia Lazariuc??”, a fost unul dintre comentariile postate în dreptul fotografiei.

Adela Popescu, cu mai mult timp în urmă, alături de regretatul Mihai Constantinescu

”Am venit singuri, plecăm singuri”

Mihai Constantinescu a regretat mereu că nu a simțit iubirea de părinte, pentru că, deși și-a dorit extrem de mult un copil, mai ales o fetiță, soarta a făcut ca acest lucru să nu se întâmple niciodată.

Într-un interviu mai vechi, el povestea că a avut șansa asta la vârsta de 30 de ani, când iubita lui de la acea vreme, care era în clasa a XII-a, a rămas însărcinată, însă nu a dorit să păstreze copilul. Iar asta l-a afectat extrordinar de mult.

Regretata lui soră a povestit chiar detalii despre acest subiect delicat. „Eu nu am putut face copii, iar Mihai trebuie sa raspunda, in functie de cucoanele cu care a fost. Mihai s-a casatorit cu gandul sa aiba o fetita, dar ea nu a vrut sa-si strice silueta. Apoi a mai avut prietene, ele si-au dorit copii cu el, dar le era teama ca el nu vrea si nu l-au intrebat. Imi pare foarte rau, am venit singuri, plecam singuri, se alege praful de tot”, declara Ileana, sora mai mare a cântărețului. Între timp, femeia a murit din cauza unei grave maladii.

 

Citește și...