Adela Popescu, mesaj emoționant pentru Radu Vâlcan de ziua lui de naștere: ”E tot ce mi-am dorit…”

Publicat: 09/02/2019 | 16:56

 Adela Popescu i-a transmis lui Radu Vâlcan un mesaj extrem de emoționant de ziua lui de naștere. 

Mare sărbătoare, mare în familia Adelei Popescu și a lui Radu Vâlcan. Astăzi, prezentatorul TV  a împlinit 42 de ani și nu putea să treacă această zi specială fără ca mama copiilor săi să nu-i facă o urare specială. Adela Popescu a publicat o fotografie haioasă și i-a transmis soțului ei un mesaj extrem de emoționant. (CITEȘTE ȘI: ADELA POPESCU A DEZVĂLUIT CUM A REUȘIT SĂ SCAPE DE DEPRESIA POSTNATALĂ)

„Acum șase ani aveam doi câini, patru vacanțe la activ, multe dimineți cu cafea și nopți cu filme, înghețată și vin roșu. Acum avem doi puiuți, multe nopți nedormite și la fel de multe dimineți cu cearcăne. Dar e tot ce mi-am dorit. ❤️ La mulți ani, bătrânelule!”, a scris Adela Popescu.

Adela Popescu și Radu Vâlcan au doi băieți

Adela Popescu a adus pe lume un băiețel perfect sănătos la începutul lunii decembrie a anului trecut. Iar acum ea și Radu Vâlcan se pregatesc intens pentru creștinarea micuțului Alexandru. Evenimentul va fi unul restrâns, alături de familie și apropiați și se anunță o mulțime de surprize pentru invitați. (CITEȘTE ȘI: MOMENTUL ADEVĂRULUI! CÂTE KILOGRAME ARE ADELA POPESCU DUPĂ CE A NĂSCUT)

„Așteptăm să se mai încălzească. Am făcut lista deja, cred că vor fi în jur de 80 de invitați. Toți apropiați și dragi. Acum ne gândim la o locație potrivită. Fratele meu mai mare are o trupă de coveruri, de care se ocupă în timpul liber, și i-am smuls promisiunea că ne va cânta și nouă la botez.

Cu siguranță vom mai pregăti surprize pentru invitați, dar în clipa asta chiar nu am stabilit nimic. Un lucru e clar, avem „poftă’ de distracție. Dacă tot nu avem timp să mergem la club, măcar la petrecerea noastră să dansăm până nu mai putem! Data nu e stabilită nici ea, așa cum spuneam, ne dorim să se mai încălzească”, a mărturisit Adela Popescu pentru Libertatea.

 

Citește și...