Adela Popescu și-a pus în plan să facă a treilea copil. Situația este „sub presiune”: „Ne gândim la cum să o scoatem la capăt”

Publicat: 10/07/2020 | 18:57

Adela Popescu are o familie frumoasă, doi băieți pe nume Alexandru și Andrei, și un soț care o ajută în tot ce înseamnă creșterea băiatului. Actrița a făcut de curând, într-un interviu, detalii uluitoare despre viața sa intimă.

Cei doi îndrăgostiți par să aibă un plan să facă și al doilea copil. Iar inițiatorul acestui „proiect” nu este nimeni altul decât Alexandru.

Citește și: Adela Popescu a fost externată! Cum arată acum, după gravele probleme de sănătate. A slăbit şi…

„E un moment în care Andrei ne solicită atât de tare, explorează totul și vrea să descopere cât mai mult, i se pare plictisitor să stea într-un singur loc. Și, evident, nu este singur, mereu vrem să fim și alături de el, dar și de Alexandru, așa că în această clipă doar ne gândim la cum să o scoatem la capăt”, a spus Adela Popescu pentru Viva.

Secretul unei vieți fericite

Mai mult, Adela Popescu s-a destăinut și în ceea ce privește fericirea de cuplu: „Ne-am întâlnit într-un moment foarte bun, amândoi ne doream o familie, eram pregătiți pentru a face acest pas. Și, pe lângă asta, când ai un scop comun, indiferent care ar fi (să termini un proiect, să ai o familie), și ambii parteneri își doresc aceleași lucruri, nu are cum să nu iasă.

Nu rata: Adela Popescu suferă de o boală teribilă! Ce diagnostic i-au pus medicii după ce s-a internat de urgenţă. Momente de panică la Pro TV

Ăsta e combustibilul care ne ajută să ne îndeplinim scopul: să avem o familie frumoasă, să păstrăm ce e frumos între noi, să ne creștem copiii cât mai bine și mai echilibrat”, a mai spus vedeta.

Cum se rezolvă certurile

Mai mult, Adela a povestit și cum se rezolvă certurile și conflictele în familia sa: „Aș zice că petrecem atât de mult timp cu cei mici, încât nu avem timp de tensiuni. (zâmbește) Eu sunt la muncă în prima parte a zilei, iar apoi Radu are timp pentru a- și rezolva anumite lucruri. Iar seara… e momentul de relaxare, de timp pentru noi. Evident că suntem o familie normală și mai pot apărea mici contradicții, dar nimic atât de grav”.