Adelina Pestrițu a născut o fetiță perfect sănătoasă: ”Familia noastră este în extaz”

Publicat: 03/08/2018 | 19:37

Adelina Pestrițu a născut o fetiță perfect sănătoasă! Vedeta a adus-o pe lume pe micuța Zenaida-Maria la o clinică privată din Capitală. (Promotiile zilei la monitoare)

Dis-de-dimineață, Adelina Pestrițu și-a pregătit cele necesare și a mers la o clinică privată din Capitală pentru a face ultimele investigații medicale și pentru a se pregăti să o aducă pe lume pe fetița ei. Astăzi, bruneta a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă prin cezariană. Zenaida-Maria a venit pe lume cu greutatea de 2,690 kilograme și 49 de cm și a primit nota 10!

”Astazi s-a nascut minunea noastra, Zenaida-Maria! Sentimente si trairi de nedescris. 💛🌷💕 Familia noastra este in extaz pentru venirea micutei pe lume.”

Iubitul Adelinei Pestrițu nu a asistat la naștere

Iubitul Adelinei nu a asistat la naștere. Tăticul a așteptat cuminte pe hol să vină pe lume feblețea lui și să o strângă la piept.

”Dacă aș fi fost bărbat, aș fi reacționat la fel. Și mie mi-era teamă de operații, medici, săli de operație, bisturiu cu toate că, aveam încredere că totul va decurge perfect odată ce intru pe mâinile doctorilor. Sunt sigură că toate aceste “detalii”, plus emoțiile de tătic, l-ar fi făcut să se topească pe picioare dacă ar fi intrat în blocul operator. A așteptat cumințel pe hol, însă a fost privilegiat pentru că, după ce fetița noastră s-a născut, ea a mers în brațele tăticului ei. Și uite așa, tati mi-a luat-o înainte și a profitat de Happy Hour alături de micuță în lipsa mea.”, a spus Adelina Pestrițu pe blogul ei. (Cele mai bune oferte laptopuri)

Citește și...