Adelina Pestrițu, criticată dur de fani și de Cristina Ich, după ce a spus ca are COVID-19: „Dacă rămâi fără gust și fără miros, cum simți mirosul de brăduț de vanilie?”

Publicat: 02/09/2020 | 16:51
Adelina Pestrițu, criticată dur de fani și de Cristina Ich, după ce a spus ca are COVID-19: „Dacă rămâi fără gust și fără miros, cum simți mirosul de brăduț de vanilie?”

Marți seară, Adelina Pestrițu a anunțat pe contul personal de socializare că a fost infectată cu noul coronavirus. Vedeta este însă blamată de internauți și de cunoscuta Cristina Ich că ar minți cu nerușinare în legătură cu câteva aspecte.

În momentul mărturisirilor de pe Instagram, de marți seară, Adelina Pestrițu a menționat că și-a dat seama că a contractat SARS-CoV-2 atunci când a rămas fără gust și fără miros. Asta, deși cu doar patru ore înainte, pe instaStory, bruneta le povestea fanilor ce frumos miroase noul brăduț din mașina sa. De aici și până la „răscoala” internauților nu a mai durat mult.

”Tot primesc mesaje și nu înțeleg de ce mi le trimiteți mie, dar presupun cî este o chestie de bârfă din asta online. M-am uitat și eu pe story-uri… Am o singură curiozitate, nu este o lipsă de respect, Doamne ferește… O simplă întrebare: dacă rămâi fără gust și fără miros cum simți mirosul de brăduț de vanilie și mirosul nou de mașină? E o simplă curiozitate…. Sau asta ai avut acum câteva zile?… Iar acum s-a testat, dar presupun că te testezi când rămâi fără gust și fără miros automat nu peste câteva zile când ți-a revenit mirosul. Așa gândesc eu logic… Dar Doamne ferește…”, a spus Cristina Ich pe Instagram.

„Ești bine azi și seara te lovește un COVID”

”Niciodată nu mi-am imaginat că ești foarte bine pe zi, adică foarte bine, foarte veselă, mirosind brad… și seara te lovește un COVID. E foarte greu să cred că oamenii care rămân fără gust și fără miros nu se testează și se testează abia când revine mirosul și gustul și atunci își dau seama că au COVID”, a mai spus frumoasa șatenă.

„Am scos brăduțul ăsta pentru că mă enerva. În fiecare story apărea un brăduț galben, nu mai vreau niciun brăduț galben. Vreau să fie un cadru simplu și curat. Bine, nu că n-ar fi curat, că miroase frumos ăsta, a vanilie.”, spunea Adelina Pestrițu, veselă, pe Instagram, cu doar câteva ore înainte să anunțe că are COVID-19.

Adelina Pestrițu a povestit cu ochii în lacrimi cum s-a infectat

„N-am știut că persoana respectivă este infectată cu COVID, eu mi-am făcut testul după ce am rămas fără gust și fără miros. Mâncam o ciocolată și efectiv nu mai aveam niciun gust. Nu înțelegeam de ce simt ca și cum aș mânca hârtie. Și am venit, mi-am făcut testul, am aflat că este pozitiv. Deocamdată, starea mea de sănătate este bună, în afară de faptul că nu mai am gust și nu mai am miros.”, a spus bruneta.

„Ce situație. O să fie bine. Îmi este teamă pentru mine și pentru ai mei, dar eu am mare încredere că va fi totul bine! Purtăm mască în continuare, da?!”, a încheiat Adelina Pestrițu, în lacrimi, pe contul de Instagram.