Adevaratul motiv pentru care fetele lui Gabriel Cotabita nu spun exact care este starea tatalui lor!

Publicat: 16/06/2015 | 08:37
Adevaratul motiv pentru care fetele lui Gabriel Cotabita nu spun exact care este starea tatalui lor!

Binecunoscutul cantaret se afla internat la Spitalul Floreasca din Capitala de peste o luna.

Desi starea de sanatate a artistului Gabriel Cotabita s-a imbunatatit considerabil, cele trei fete ale acestuia nu spun exact cum se simte tatal lor.

Surse apropiate familiei cantaretului au explicat, pentru www.ziarulring.ro, care este motivul pentru care fiicele sale nu vor sa spuna cum sta situatia cu parintele lor.

Gabriel Cotabita

„Starea lui Gabriel Cotabiţă continuă să se îmbunătăţească. Mănâncă singur de patru zile şi nu are mari restricţii alimentare. În locul stomei are un bandaj. În rest arată foarte bine.

Însă fetele lui se feresc să dea prea multe detalii şi să afle toată lumea că tatăl lor se simte mai bine, pentru că după aceea vor veni foarte mulţi prieteni să-l vadă, iar el nu are cum să-i primească pe toţi. În spital, în rezerva unde se află, nu se poate intra oricum, în număr mare, pentru că există un regim foarte strict. În plus, nimeni nu ştie dacă îi face sau nu bine, într-adevăr, să vadă atâta lume”, au afirmat sursele mai sus-mentionate.

În weekend, Gabriel Cotabiţă a continuat să se refacă, iar medicii vor emite următorul comunicat de presă despre evoluţia sănătăţii lui abia joi.

(D.A.)
 

Citește și...