Adevărul a ieșit la iveală! Ce avere are, de fapt, Anamaria Prodan

Autor: A. D.
Publicat: 14/01/2020 | 11:06

Anamaria Prodan a făcut o dezvăluire de zile mari, a declarat care este averea ei. Este cunoscut faptul că ea și soțul ei, Laurențiu Reghecampf, au un stil de viață extravagant și opulent, dar până acum, deși se vehiculau sume uriașe, nu se știa care este averea lor exactă.

Invitată la emisiunea „Xtra Night Show”, pentru a promova reality show-ul a cărei protagonistă o să fie, ea a vorbit despre averea pe care a reușit să o acumuleze până acum. „Am evoluat! E normal să am mai multe brățări în fiecare an, că muncesc. Eu și când eram mică, aveam lanț de aur, când lumea nu știe ce e aia. Eu fac parte din ăia din Forbes care nu își doresc să apară. Eu am bani, am avere. Îți dai seama că știu câți bani am, că îi socotesc. Dacă acum aș renunța la meseria mea, aș trăi pentru încă 20 de vieți. Suntem acolo, undeva între 50 și 100 de milioane”, a declarat Anamaria Prodan

Dacă alături de soțul ei reușește să cumuleze o avere colosală, Anamaria nu s-ar descurca rău nici singură. „Eu fără banii lui Reghecampf și banii de la mama, eu singură aș putea trăi din 10 milioane de euro” (CITEȘTE ȘI: LOVITURĂ SUB CENTURĂ PENTRU PRO TV! ANAMARIA PRODAN A SEMNAT CU ANTENA. ÎN CE EMISIUNE VA PUTEA FI VĂZUTĂ)

Anamaria Prodan revine în televiziune

Anamaria Prodan revine în atenția publicului  într-un reality show de zile mari. Impresara își va face iar viața privată publică și se va lăsa filată 24 de ore din 24. A acceptat să fie filmată și vazută în toate stările și momentele din viața ei. Telespectatorii o să poată vedea cum ea și familia ei își petrec timpul, ce preocupări au, cum se înțeleg și cum trec împreună peste momentele dificile.

Filmările pentru noul reality show au început deja. Acestea o să aibă loc în mai multe colțuri ale lumii, pentru că viața Anamariei Prodan nu este una normală. Impresara o să îi poarte cu ea pe fanii săi atât prin România, cât și prin America sau Dubai.  Reality show se va difuza la Antena Stars și se anuță un spectacol impresionant.

Citește și...