Adevărul despre averea Biancăi Drăgușanu. Câți bani are, de fapt. O vei privi cu alți ochi ;)

Publicat: 12/03/2019 | 15:31
Adevărul despre averea Biancăi Drăgușanu. Câți bani are, de fapt. O vei privi cu alți ochi ;)

Bianca Drăgușanu a fost înlocuită de la emisiunea ”Te vreau lângă mine”, numai că nu a trecut multă vreme până când să apară oferte noi. Totuși, se demomstrează încă o dată că Bianca măsoară de mai multe ori până să taie, așa că nu acceptat să facă jocul nimănui. Cu atât mai mult cu cât frumoasa vedetă nu duce lipsă de angajamente.

Veniturile Biancăi Drăgușanu sut rotunjite binișor din reclame, așa că nu se poate plânge că stă prost cu banii. În ceea ce privește zvonistica, există informații conform cărora ar putea să ajungă în locul Gabrielei Cristea, la Antena Stars. Însă nu s-a confirmat nimic, deocamdată, cu atât mai mult cu cât sunt și ate frumuseți ”la coadă”.

Problema este că dacă Bianca revine pe sticlă, atunci multe din contractele sale de publicitate ar scădea vizibil. Chiar și fără emisiune, abia reușește să găsească timp pentru a accepta toate propunerile de colaborare care-i vin de la diverse firme și saloane de înfrumusețare! Din acest punct de vedere, sugestiv este contul ei de Instagram, acolo unde pot fi remarcate, zilnic, promovări de produse. Pentru un astfel de „deranj”, Bianca primește între 1.500 și 2.000 de euro.

Bianca a ”săltat” 20.000 de euro la „Asia Express”

Mai tentante pentru ea decât emisiunile care presupun apariția zilnică pe micul ecran sunt proiectele de genul „Asia Express”, care o rup una, două săptămâni din lumea ei, dar îi și aduc venituri consistente.

Pentru participarea la show-ul filmat de Antena 1 în India se zvonește că Bianca ar fi fost recompensată cu 20.000 de euro.

Bianca Drăgușanu la ”Asia Express”

Bianca și Alex Bodi, momente tensionate

Lăsând la o parte veniturile Biancăi, în ultimele zile ține capul de afiș relația cu Alex Bodi. Potrivit unor surse D.A.S, categoria A, a doua zi după mega-petrecerea pe care Bianca a organizat-o pentru a-și celebra ziua ei de naștere, cei doi au fost protagoniștii unor momente tensionate care se pare că ar fi degenerat, după ce și-ar fi aruncat mai multe cuvinte grele. Se pare că de la ceartă la violențe nu ar mai fi fost decât un pas.

Conform unor surse din anturajul celor doi, Bianca ar fi fost agresată de fostul iubit. Alex Bodi ar fi  învinețit-o pe blondină, iar acest lucru se vede destul de clar în fotografiile pe care vedeta le-a postat recent. Pe brațul Biancăi Drăgușanu se poate observa o ”frumusețe” de vânătaie, care ar purta, spun sursele noastre, „semnătura” fostului ei partener.

”S-au certat destul de tare. S-a ajuns la îmbrânceli. Bianca are mai multe vânătăi pe corp. Se observă destul de clar că a fost agresată de Alex. A fost bruscată de el. De data aceasta, e foarte hotărâtă sa nu-l mai ierte. Alex a recunoscut faptul că a comis-o”, a mărturisit o persoană din anturajul celor doi.

Citește și...