Adevărul despre bătaia încasată de Bianca Drăgușanu: „Atunci când mintea o ia razna, apare violența”

Publicat: 16/03/2019 | 11:04
Adevărul despre bătaia încasată de Bianca Drăgușanu: „Atunci când mintea o ia razna, apare violența”

S-a discutat și se discută, în continuare, foarte mult despre violența în familie. Mai mult, cazul Bianca Drăgușanu-Alex Bodi a ținut capul de afiș. S-a spus că Bianca a fost agresată fizic de Alex Bodi, iar de aici s-au deschis polemici și s-au tras concluzii.

Mircea N. Stoian a abordat, la rândul său, acest subiect ”fierbinte”, încercând să facă – așa cum scrie chiar el – o analiză amănuțită. Mai mult decât atât, Mircea N. Stoian aduce în prim0plan și alte incidente în care a fost implicată Bianca Drăgușanu de-a lungul timpului.

”Primul incident notabil cu contondență a avut loc, spune Bianca, în Petroșani-ul natal când nici silicoane cu găleata nu avea și nici mașini de fițe nu conducea. Cel implicat, interlopul Coco Păun, (despre care Bianca a afirmat că i-a lăsat răni grave pe picioare) îmi povestea acum câțiva ani că nici vorbă de lovituri date cu foame și sete la umblătoare și că Bianca minte. O analiză mai amănunțită a rănilor, făcută în perioada în care am fost colegi mi-a lăsat în minte dubii mari cât Pib-ul Elveției despre originea echimozelor Biancăi.”

Bianca Drăgușanu

În continuare, Mircea N. Stoian aduce argumente în favoarea afirmației sale:

”Bianca are probleme de sănătate care s-au materializat în timp printr-o tromboflebită de toată frumusețea. Este originea certă a echimozelor de pe picioare. Se pare că ea a reușit să scape de echimoze acum câțiva ani, prin operații succesive. Fată inteligentă, a știut cum să folosească în avantajul ei dizgrațioasele pete violacee de pe picioare, sădind în mintea telespectatorilor și a cititorilor ideea că ea este o victimă și că ia bătaie pe degeaba”, scrie Mircea N. Stoian pentru wowbiz.ro.

Mircea N. Stoian: ”Jocul de-a provocarea poate deveni periculos”

Mircea N. Stoian are o părere critică despre Bianca și consideră că multe dintre momentele tensionate în centrul cărora de află i se datorează.

”Cum Bianca Drăgușanu este expertă în folosirea alternativă a presiunilor psihice și subminării autorității celui vizat, cu zăhărelul promisiunilor este de așteptat ca și în continuare ea să beneficieze de un tratament similar din partea foștilor iubiți și/sau a altora vizați. Jocul de-a provocarea în această formă poate însă deveni periculos, și dacă Bianca va continua, consecințele vor fi greu de anticipat”. 

Apoi, Mircea N. Stoian trage și o concluzie:

”Atunci când mintea o ia razna și răbdarea nu mai e la ea acasă, apare violența. Situația Biancăi este una arhetipală și poate fi o schemă valabilă pentru a motiva multe dintre agresiunile domestice, unele dintre ele soldate cu consecințe tragice”.

Rămâne de văzut dacă Bianca Drăgușanu va avea sau nu o replică.

Mircea N Stoian

 

Citește și...