Acasă » Cancan » Adevărul despre cea mai puternică organizație mafiotă a României. Ce scrie în „Codul sfânt” al Academiei infractorilor

Adevărul despre cea mai puternică organizație mafiotă a României. Ce scrie în „Codul sfânt” al Academiei infractorilor

De: I.D. 13/05/2018 | 23:27
Adevărul despre cea mai puternică organizație mafiotă a României. Ce scrie în „Codul sfânt” al Academiei infractorilor
Adevărul despre cea mai puternică organizație mafiotă a României

Temuta grupare “Academia infractorilor”, cu spargeri de peste 10 milioane de euro la activ, a fost pusă la respect de autoritățile române. Procurorii DIICOT au dat una dintre cele mai mari lovituri din istoria crimei organizate. (VEZI DETALII AICI) După o anchetă amplă și costisitoare, care se ridică la suma de 300.000 de euro, investigatorii au reușit să anihileze una dintre cele mai periculoase grupări din lume.  CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a aflat detalii senzaționale din ”Codul sfânt” al organizației mafiote care a speriat Vestul.

În 14 octombrie 2015, procurorii DIICOT i-au trimis în judecată pe Adrian Botez, zis „Țîță”, şi pe 17 „locotenenţi” ai acestuia, pentru 27 de tâlhării, acuzaţiile fiind de constituire sau aderare şi sprijinire a unui grup infracţional organizat, instigare şi complicitate la tâlhărie calificată, instigare la furt calificat, favorizarea făptuitorului şi tăinuire.

În cursul urmăririi penale s-au administrat probatorii care au demonstrat legătura între 29 de infracţiuni, dintre care 27 de tâlhărie sau tentativă de tâlhărie, comise în Marea Britanie, Belgia, Italia, Franţa, Germania, Austria şi Danemarca, alte două fiind infracţiuni de furt calificat comise în Andorra şi Marea Britanie. Membrii grupării ar fi produs un prejudiciu de 8.452.667 de euro.

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a pus mâna pe documente-bombă din procesul temuților infractori care au speriat Vestul cu „tunurile” lor. (CITEȘTE ȘI: DEZVĂLUIRI DE SENZAȚIE DESPRE GRUPAREA „ACADEMIA INFRACTORILOR ROMÂNI”)

Decizia prin care infractorii au fost condamnați, în total, la peste 60 de ani de închisoare dezvăluie detalii uluitoare din „Codul” secret al organizației mafiote.

”În baza art. 421 pct. 2 lit. a Cod procedură penală admite apelul declarat de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – D.I.I.C.O.T. împotriva sentinței penale nr. 1873/12.08.2016, pronunțată de Tribunalul București – Secția I Penală. Desființează în parte sentința și, rejudecând, în fond: În baza art. 121 alin. 1 lit. d Cod procedură penală, inculpații C______ P_____ A_____, B_____ C_________ G_________ și M________ M_____ A________ nu se vor apropia și nu vor comunica cu P___ V_______, S___ F_____ M_____, N___ A______ I____, C______ I_____ G_______, G____ Adolf, U___ L________ D____, M____ B____ A_____, D___ F_____D_____, M_____ P____ B_____, C______ P_____ A_____, S______ Olivian M____, M____ C_________, P_______ F_____ A________, M_______ P____ C_____, I____ C______ I____ și B_____ C_________ G_________. În baza art. 121 alin. 1 lit. g Cod penal, inculpatul B_____ C_________ G_________ nu va depăși, fără acordul Serviciului de Probațiune, limita teritorială a Județului V______. Înlătură obligarea părților responsabile civilmente C______ I__, B_____ N______ și M________ A________ la plata cheltuielilor judiciare avansate de stat în cuantum de 2000 lei pentru fiecare inculpat. Menține celelalte dispoziții ale sentinței. În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. În baza art. 275 alin. 6 Cod procedură penală, onorariile avocat oficiu pentru fiecare dintre inculpați de câte 360 lei se suportă din fondul Ministerului Justiției”, se arată, mai întâi, în decizia definitivă a autorităților.

Potrivit rechizitoriului, în 2011, reţeaua criminală „Academia Infractorilor Români” a fost concepută, iniţiată şi organizată pe criterii militare, având o structură piramidală. Liderul reţelei, considerat „comandant suprem”, era Adrian Marin Botez, zis „Țîță”, el având subordonate mai multe eşaloane de conducere.

Adrian Botez folosea tineri recruţi la atacurile asupra magazinelor de ceasuri şi bijuterii de lux, îi instruia pentru comiterea de jafuri în plină zi şi imita metode folosite de celebra grupare infracţională Pink Panters, apărută în fosta Iugoslavie, respectiv prin violenţă şi ameninţare, bazate pe şocul celor atacaţi. Membrii grupării reuşeau ca, în câteva zeci de secunde, să fure bijuterii, pietre preţioase şi ceasuri scumpe, de ordinul milioanelor de euro, au susţinut procurorii.

Procurorii DIICOT au anihilat una dintre cele mai periculoase grupări din lume

CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, a aflat ce scrie în „Codul sfânt” al celei mai puternice organizații mafiote din România. (NU RATA, AICI: CUM AU JEFUIT MEMBRII „ACADEMIEI INFRACTORILOR ROMÂNI” UN FAST-FOOD)

„Judecătorii înțeleg greșelile umane, fă-l să înțeleagă că îți pare rău de faptă”

„Poliția, justiția este pe pământ pentru a menține ordinea și disciplina. Ei au rolul lor, noi îl avem pe al nostru. Ei vor să ne prindă, iar noi nu trebuie să fim prinși…..Poliția și procurorii sunt dușmanii noștri. Ei fac orice ca să ne f***, asta le e meseria. Judecătorii înțeleg greșelile umane, fă-l să înțeleagă că îți pare rău de faptă” – se arată în pagina 12 din regulamenul temutei organizații.

 

Hoții se inspirau din filmele cu Al Capone

”Judecata” se făcea în ”Comisia Membrilor”

Fiecare nou membru era dator să accepte deciziile luate ca urmare a judecății efectuate în  „Comisia Membrilor” – comisia fiind compusă din „comandatul suprem”, „avocatul” celui acuzat, „contabilul Academiei”, precum și „ofițer în rezervă, peste 50 ani”, „ofițer care a executat peste 10 ani”, „ofițer activ cu vechime de 5 ani”.

”Greșești în afara muncii, răspunzi singur. Abține-te și vino la discuții, rezolvăm împreună. În misiune pentru (A), dacă pățești ceva pentru că așa a vrut ALLAH, asta e viața, noi te susținem. În viața de zi cu zi suntem oameni simpli, invizibili, nu atragem atenția asupra noastră, nu ne lăudăm, nu cheltuim bani, nu ieșim în evidență cu absolut nimic. …..Greșelile (M) le stabilește Comisia Membrilor….Se plătesc în kg,  g de aur, depinde de greșeli. Sperăm să nu se ajungă la daune totale, că aplicăm reguli nescrise. Această (A) a fost condamnată în 20 de ani de activitate la sute de ani de pușcărie, pentru aur, de aceea plățile se fac în aur….Orice (M) trădător trebuie adus în fața (CM), indiferent prin ce metodă”,  se mai arată în „Regulament”, la paginile 13-14.

Măsuri stricte pentru menținea ordinii și disciplinei în ”Academie”

„ ….Când (C) salută (M) răspund cu «Să trăiți»! (M) nu au voie să țină mâinile în buzunar, să se așeze sau să fumeze în prezența (C) și (O) fără permisiunea acestora…..(O) răspunde de pregătirea și instruirea acestora, execută ședințe de pregătire, organizează, îndrumă și desfășoară pregătirea (M)….ia măsuri pentru menținea ordinii și disciplinei….organizează și desfășoară activități sportive…..atenție la ce se întâmplă în jurul tău, (discuții) memorează totul! Trebuie să fii atent tot timpul, orice ți se spune bagă la cap. Chiar și atunci când dormi……exerciții obligatorii – alergare 10 km/zi, flotări /genuflexiuni – 200 minim, deșteptări, luat poziție culcat la comandă (prin surprindere), antrenamente vis-a-vis de muncă – ciocan, baros, cules, viteză, deghizare, arme etc., rapiditate în deghizări, din mers punerea hainelor în pungă, mersul pe stradă, urmăriți să scape de detectivii noștri pe teren (prin surprindere), regizare anchete și explicat cursul ei la masă (avocat, procuror, judecător)….antrenamentele se desfășoară în casă, pădure, stradă etc……..pregătirea nu este un moft, este o regulă de supraviețuire”, se arată în paginile 9-11 din regulamentul organizației.

Adrian Botez, liderul grupării

Liderul grupării, ani grei de închisoare

Liderul grupării „Academia Infractorilor Români”, Adrian Botez, zis ”Ţîţă”, a fost condamnat de Tribunalul Bucureşti la 30 de ani de închisoare cu executare după ce a fost găsit vinovat pentru toate cele 25 de capete de acuzare. Instanţa a stabilit ca Botez să plătească un milion de lei cheltuieli judiciare către statul român. Ulterior, Curtea de Apel București a decis reducerea pedepsei de la 30 de ani la 24 de ani, două luni şi 20 de zile în cazul lui Adrian Botez. (DETALII AICI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All Stars. A făcut-o intenționat!
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul ei iubit a fost găsit fără suflare într-un hotel din Miami
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Ion Iliescu e VINOVAT: Se face dreptate pentru această rușine națională
Ion Iliescu e VINOVAT: Se face dreptate pentru această rușine națională
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
ILEGAL în România! N-ai voie să deții aceste ANIMALE acasă
ILEGAL în România! N-ai voie să deții aceste ANIMALE acasă
La ce truc recurge Meghan pentru a face bani. Cum pozează în gospodina perfectă
La ce truc recurge Meghan pentru a face bani. Cum pozează în gospodina perfectă
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Mesajul transmis de Mihaela Rădulescu de ziua de naștere a iubitului ei, Felix Baumgartner: ”Mă ocup eu”
Mesajul transmis de Mihaela Rădulescu de ziua de naștere a iubitului ei, Felix Baumgartner: ”Mă...
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și față de prost câteodată”
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea