Adevărul despre Dani Oțil și „Miss Funduleț”. Care e, de fapt, relația „matinalului” de la Antena 1 cu Gabriela

Publicat: 20/07/2019 | 10:03

Relația dintre Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu a rămas, multă, vreme, ferită de privirile indiscrete. Totuși, iată că timpul a trecut, iar cei doi par mai fericiți ca niciodată. Mai mult, petrec tot timpul liber pe care îl au împreună.

Zilele trecute, prezentatorul TV s-a afișat pe litoral cu cea cunoscută drept „Miss Funduleț”. “În sfârşit, lumea credea că ţii doliu după Mihaela!”, este unul dintre mesajele primite de Dani Oțil pe Instagram.

Gabriela Prisăcariu, admirată și controversată

Gabriela Prisăcariu a fost una dintre cele mai admirate, dar și controversate concurente de la Supermodels by Cătălin Botezatu. Deși a fost remarcată de la început pentru frumusețea ei, Gabriela și-a atras destule antipatii din cauza caracterului ei.

Bărbații caută în general femei proaste. Până acum nu mi-am găsit jumatatea și nici nu caut. Am fost cu bărbați care mi-au dat papucii pentru că s-au gandit că sunt și frumoasă și mai am și ceva în cap, asa că înainte să îi părăsesc eu, au preferat să facă ei pasul ăsta”, spunea tânăra despre bărbați în urmă cu ceva timp.

Gabriela Prisăcariu a studiat la Facultatea de Drept, în cadrul Universității din București și a dat lovitura în modelling, după ce a câștigat exigentul concurs Supermodels by Cătălin Botezatu.

Citește și...