Adevarul despre fotografia cu Patriarhul Daniel si Bivolaru a iesit la iveala! S-A AFLAT TOT!

Publicat: 03/12/2015 | 16:48
Adevarul despre fotografia cu Patriarhul Daniel si Bivolaru a iesit la iveala! S-A AFLAT TOT!

O fotografie care a devenit virala pe retele de socializare si a fost distribuita de mai bine de 4.000 de persoane pe Facebook a reusit sa starneasca foarte multe speculatii despre o posibila prietenie dintre Patriarhul Daniel si Gregorian Bivolaru.
 

In imagine apare fondatorul si guru MISA, impreuna cu Patriarhul. Apropierea dintre cei doi a reusit sa starneasca multa valva din partea celor din jur, mai ales ca BOR – si societatea romaneasca, in general – condamna practicarea tehnicilor yoga „propovaduite” de MISA.

Fotografia care se speculeaza ca este Preafericitul Daniel si Gregorian Bivolaru
Fotografia care se speculeaza ca este Preafericitul Daniel si Gregorian Bivolaru

 

Contactat de reporterii CANCAN.ro, purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane a elucidat misterul fotografiei cu pricina.„Fotografia la care faceti referire dateaza din anii 1978-1979 si a fost realizata la Caminul studentesc Sfantul Thomas din Strasbourg din Franta. In fotografie apare: Parintele Dumitru Staniloae, un student teolog din Olanda si pe atunci doctorandul Dan-Ilie Ciobotea, actualul Patriarh. Asadar, persoana la care se facea referire nu este Gregorian Bivolaru”, ne-a declarat Vasile Banescu.

Gregorian Bivolaru
Gregorian Bivolaru

CITESTE SI:

Mesajul lui Gregorian Bivolaru catre yoghini: „Votati-l pe Victor Ponta!”

Situatie inedita la Tribunalul Cluj. Lider MISA mort de sapte luni, chemat ca inculpat la procesul lui Gregorian Bivolaru

 

Cu ce se ocupa Patriarhul si seful MISA

Daniel este actualul patriarh al Bisericii Ortodoxe Romane. A fost ales de Colegiul Electoral Bisericesc la data de 12 septembrie 2007, fiind inscaunat in aceasta demnitate la 30 septembrie 2007.

 

 

Preafericitul Daniel
Preafericitul Daniel

 

De partea cealalta, Gregorian Bivolaru, numit guru absolut, este un instructor de yoga si fondatorul Miscarii de Integrare Spirituala in Absolut (MISA). Totodata, merita mentionat faptul ca este fratele vitreg, dupa tata, al politicianului Gabriel Bivolaru.

 

 

Cancan

 

Oana Pascaru

Citește și...