Adevărul despre relația Marianei de la Exatlon cu fiul ei de 19 ani! De ce nu vrea să-și pună poze cu mama lui

Publicat: 12/10/2018 | 11:49

Mariana de la Exatlon are un fiu de 19 ani, care este cea mai importantă persoană din viața ei. Fosta concurentă susține că adolescentul nu prea vrea să apară în fotografii alături de mama lui și că trebuie să îi ceară voie înainte să posteze imagini c u el pe rețeaua de socializare Facebook. 

Mariana de la Exatlon a mărturisit că fiul ei cam „fuge” de celebritate. Deși mama lui a devenit cunoscută după participarea la Exatlon, tânărul nu vrea să fie și el „celebru”. Mai mult, se pare că nici nu vrea să existe prea multe fotografii cu el pe rețelele de socializare. (Citește și Mariana de la Exatlon o desființează pe Roxana Vancea: “Nu este ce trebuie pentru emisiune, mi se pare arogantă“)

„Mă înțeleg foarte bine cu fiul meu! Este cel mai important om din viața mea, dar spre deosebire de mine el nu vrea să apară în fața camerelor de luat vederi. De aceea, nici nu a venit să mă ia de la aeroport când m-am întors de la Exatlon. Mi-a explicat că nu vrea să fie în centrul atenției și l-am înțeles. Ne-am întâlnit după aceea. El e un copil cuminte, face sport, merge la înot și îi place să biciclească. Nu a luat pasiunea mea pentru alergat, dar dacă face ceea ce îi place eu nu mă supăr. 

Lui nu îi place să facem poze și să postez eu. Trebuie să îi cer voie înainte să pun pe rețelele de socializare o imagine cu el. Mi-a spus că nu vrea să sară fetele pe el…Nici n-ar avea cum să nu sară, că fiul meu e tare frumos. Eu l-am învățat mereu de bine și nu mi-a creat niciodată probleme. Nu cu bătăi, nu e gresiv, eu sunt foarte mulțumită. Să-i dea Dumnezeu sănătate”, a mărturisit Mariana de la Exatlon pentru wowbiz.ro. (Vezi aici Mariana de la Exatlon o critică pe Silvia Stroescu: „Mi s-a părut foarte slabă. Trebuia să lupte până la sânge”)

 

Citește și...