Adevărul despre tragicul accident în care a murit Cornel Galeș. Prietenul acestuia: ”A pierdut controlul volanului!”

Publicat: 04/12/2019 | 15:34
Adevărul despre tragicul accident în care a murit Cornel Galeș. Prietenul acestuia: ”A pierdut controlul volanului!”

Au fost formulate mai multe ipoteze în cazul morții fulgerătoare a lui Cornel Galeș, soțul regretatei cântărețe de muzică populară Ileana Ciuculete. Stabilit în Spania, Cornel Galeș a fost implicat într-un accident de circulație și a murit după ce mașina s-a răsturnat.

Semnele de întrebare persistă – au fost trei persoane în mașină, una este de negăsit, Cornel Galeș a decedat, iar un alt ocupant al mașinii se află în comă -, iar ancheta polițiștilor este în desfășurare. Totuși, un prieten foarte bun al lui Cornel Galeș, Adrian, a făcut dezvăluiri cutremurătoare la Antena Stars. Cornel Galeș s-ar fi aflat la volanul mașinii și, la un moment dat, a pierdut controlul autoturismului. Mai mult, prietenul lui Galeș spune că accidentul nu a avut loc pe data de 1 decembrie, așa cum s-a vehiculat, ci pe 30 noiembrie. Și, din ceea ce transmite prietenul său, Cornel Galeș… nu purta centura de siguranță.

„Accidentul a avut loc sâmbătă pe 30 (n.red. – noiembrie), nu duminică pe 1 (n.red.- decembrie), la orele 18.00. Maşina nu era ceea ce se spune pe la televizor şi ceea ce se arată prin ziarele din România. Nu a mai fost o altă maşină implicată în accident, o singură maşină a fost implicată în accident. A pierdut controlul volanului, au ieşit de pe autostradă, s-au răsturnat şi aia s-a întâmplat. Cornel nu avea centura de siguranţă, a ieşit prin trapă şi a murit” a declarat, pentru Antena Stars, bunul prieten al lui Cornel Galeș, Adrian.  Bineînțeles, informațiile oferite de el sunt extraordinare, însă numai ancheta polițiștilor va stabili toate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Cei doi mâncaseră împreună, cu două ore și jumătate înainte

Prietenul lui Cornel Galeș a mai declarat că acesta nu se ducea către vreun restaurant și nu venea de la ”chef”. Chiar mâncaseră împreună, cu două ore și jumătate înainte de cumplitul accident.

„Am mâncat împreună cu două ore şi jumătate înainte. La ora 17.25 m-au sunat şi eu eram într-un centru comercial, la cumpărături şi m-au întrebat dacă mă întorc şi la jumătate de oră a murit Cornel, au făcut accident. Mă sunase Sorin, Cornel era cu el. Şi nu se ducea spre niciun restaurant, nici nu venea de la un chef. Nu e nimic adevărat! Noi pur şi simplu am vorbit pe la 12:30 să ne vedem să mâncăm, să mergem la un restaurant în care mergeam de obicei, ne-am întâlnit acolo pe la ora 14.00. Toată lumea venea de acasă, nu venea de la nicio distracţie.  Eu am plecat la 15:30 de acolo (n.red. – este vorba despre restaurant), iar ei au rămas în continuare. Ei au plecat pe la 17:40, 17:45 şi la 5 – 10 minute după ce au plecat au avut accidentul, la nici un kilometru de restaurant. Mergeau spre casă”,a mai spus Adrian, prietenul lui Cornel Galeș, pentru Antena Stars. 

Citește și...