Adevărul despre ultima filmare făcută în maşina morţii: “Am primit video-ul de la Emanuel!”

Publicat: 03/11/2017 | 16:30

Cinci tineri au sfârşit tragic în noaptea de Halloween, atunci când şoferul a pierdut controlul volanului, a intrat într-un autocamion apoi a luat foc. Toţi au decedat, arşi de vii. 

A apărut apoi un mic filmuleţ, cu ultimele clipe ale celor din maşină. Unul dintre e spune, uitându-se la kilometraj: ”Cât e acolo, mânca-ţi-aş?!”.

Cel care a postat filmuleţul pe internet, după care l-a scos, văzând reacţiile, a venit cu o completare.

”M-am săturat de ştirile voastre eronate, de toate … pe care le postaţi! Nu a fost niciun live şi de mine a fost postat video-ul primit de Emanuel Darius Paraliuc în noaptea tragediei, la ora 01:05, care este mai jos! Pe care l-am şters ulterior.. Unde vedeţi 280km/h?? 

De ce mai căutaţi întrebări, răspunsuri? Cu ce vă ajută?? Că erau prea tineri, că fata nu avea ce căuta cu ei, că sunt nişte vitezomani, că nu trebuia sărbătorită petrecerea de Halloween.

Au fost nişte copii, care în niciun caz nu aveau de gând să îşi ia zilele. Fata aia era prietena lui Emanuel Darius Paraliuc şi a ieşit cu prietenul la club, un lucru normal în ziua de azi. Nu a ieşit cu toţi 4.. Doamne, nu mai fiţi atât de proşti! 

Fiecare poate aveţi copii acasă, poate acum îi ţineţi în braţe. Poate aveţi prieteni care vă fac să zâmbiţi şi cu care împărtăşiţi multe lucruri… Familiile îndurerate nu mai au nimic altceva decât o durere îngrozitoare, la fel şi noi prietenii victimelor, sau chiar mai mult decât prieteni..

Adevăraţii prieteni, nu cei apăruţi după tragedie, peste noapte.. vă rog, lăsa-ţii să se odihnească în pace!”, a venit mesajul celui care a aruncat filmarea pe net.

Accidentul care a îndoliat mai multe familii s-a produs în dimineaţa zilei de 1 noiembrie, în jurul orei 03:30.

Tinerii se întorceau spre case de la o petrecere de Halloween, iar în curba de la intrarea în Ilişeşti dinspre Suceava, Ciprian Năsădeanu, tânărul de 24 aflat la volan, a pierdut controlul volanului din cauza vitezei excesive. Cum nu a reuşit să redreseze maşina, el a ajuns pe contrasens, unde a lovit mai întâi un autocamion, după care a fost proiectat într-un alt autoturism.

Maşina în care se aflau cei cinci tineri s-a răsturnat şi a luat foc. Ciprian Năsăudeanu, Beniamin Marian Paraliuc, Emanuel Darius Paraliuc, Andrei Prelucă şi Simona Lazarovici, cu vârste cuprinse între 16 şi 26, au decedat.

 

 

Citește și...