Adevărul dureros din viaţa Monicăi Bîrlădeanu! Tatăl actriţei s-a sinucis

Publicat: 01/03/2017 | 08:20

Monica Bîrlădeanu a uimit o lume întreagă cu frumuseţea ei, însă puţini au fost cei care i-au cunoscut suferinţa. Un prieten apropiat a povestit despre drama prin care a trecut vedeta când tatăl ei a decis să-şi pună capăt zilelor.

Monica Bîrlădeanu este una dintre cele mai frumoase femei din România, care a reuşit să se facă remarcată cu talentul ei şi peste hotare. Frumuseţea actriţei a atras bărbaţii încă dinainte de a deveni vedetă, însă nimeni nu s-ar fi gândit că aceasta ascunde o suferinţă de neimaginat.
Dj-ul ”păcătos” Silviu Andrei a dezvăluit că a cunoscut-o pe aceasta în urmă cu mulţi ani şi că au fost buni prieteni. Mai mult, acesta a recunoscut că a vrut să aibă o relaţie cu vedeta, însă că aceasta se afla într-o perioadă nefastă, căci îşi pierduse tatăl care se sinucisese.
“Despre una pot să spun foarte sincer…pe care am încercat ani de zile în urmă să o cuceresc şi care m-a refuzat, dar m-am plimbat o perioadă: Monica Bârlădeanu. Deşi multă lume ştie că eu cu Monica Bârlădeanu am avut o relaţie. Nu, nu am avut o relaţie. Am cunoscut-o la o terasă, ea lucra la terasă. Eu mă duceam la radio, i-am dat o melodie, am ieşit la plimbare şi s-a legat o prietenie frumoasă. Dar nimic altceva, a fost o prietenie frumoasă între noi, deşi ca orice bărbat normal la cap i-am propus Monicăi să fim mai mult decât prieteni, să fim intimi, să fim prieteni intimi. M-a refuzat pentru că trecea printr-o perioadă…Monica în acea perioadă trecuse printr-un deces în familie. Tatăl său îşi pusese capăt zilelor”, a dezvăluit Dj Silviu Andrei.

Citește și...