Adevărul șocant despre mariajul Andreei Bălan cu George Burcea

Publicat: 24/03/2019 | 09:45

Andreea Bălan și George Burcea formează un cuplu din 2015, iar relația lor este una dintre cele mai frumoase din showbiz. Mai mult, cei doi au împreună două fetițe! Dar care este adevărul despre căsnicia lor?

Despre cei doi se vorbește cam așa: George Burcea, soțul Andreei Bălan, Andreea Bălan, soția lui George Burcea! Căsătoria lor a avut loc pe o plajă din Malibu, una cu mare fast, de care toți cei din showbiz au tot vorbit. Dar, conform wowbiz.ro, cei doi nu sunt căsătoriți cu acte!

Nu s-ar fi întâmplat asta pentru că Andreea Bălan a fost aceea care a spus că actele sau unele tradiții nu mai au importanță, atunci când există iubire. Cee ace se întâmplă, de patru ani, între Andreea și George.

Mai mult, Andreea Bălan este o militantă înfocată a ideii de parteneriat civil, formă pe care o va adopta și în relația ei, în momentul în care va apărea în legislația românească, chiar dacă, de curând, Parlamentul a respins două proiecte de lege pe această temă. Așa că, este cât se poate de clar, Andreea nu vrea să condiționeze căsătoria de un contract prenupțial care, oricum, ar putea să nu fie luat în calcul, de aceea își dorește să închieie un parteneriat civil cu George Burcea!

Andreea Bălan a făcut stop cardio-respirator după ce a născut a doua oară

Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator, la scurt timp după ce a născut-o pe Clara Maria. Ea a fost salvată imediat și stabilizată de echipa de medici de la Clinica Sanador, care a intervenit prompt. Din păcate, problemele Andreei Bălan au reapărut, ea având nevoie de alte două intervenții din cauza hematoamelor apărute.

Citește și...