Adi Cristea a făcut publice mesajele! Cum l-a trădat Bianca Dragușanu pe Victor Slav în ziua nunții

Publicat: 10/01/2019 | 14:47
Adi Cristea a făcut publice mesajele! Cum l-a trădat Bianca Dragușanu pe Victor Slav în ziua nunții

Trece timpul, însă nu toate rănile se vindecă. Asta o știe cel mai bine chiar Adi Cristea, cel care a decis să posteze mesaje primite de la Bianca Drăgușanu. Numai că nu este voprba despre orice fel de mesaje, ci de unele trimise de Bianca tocmai atunci când… se căsătorea cu Victor Slav. 

Conform gsp.ro, Bianca i-a trimis lui Adi Cristea, chiar în ziua nunții cu Victor Slav, mai multe mesaje, însă unul dintre ele era extrem de sugestiv:

„Tu ar fi trebuit să fii azi aici. Tu!”, a fost unul dintre mesajele pe care Bianca Drăguşanu i le-a trimis lui Adrian Cristea în ziua nunţii ei cu Victor Slav.

Adi Cristea a recunoscut – accetuând că nu este ironic – că aceasta este cea mai frumoasă declarație pe care a primit-o de la o femeie.

„Fără nicio urmă de ironie, nu vreau să se înţeleagă greşit, părerea mea: cea mai emoţionantă declaraţie de dragoste pe care am primit-o de la o femeie. Mă gândeam ce e în sufletul ei, să fie acolo, să semneze un act şi să ia numele bărbatului şi să se gândească la mine”, a comentat Adrian Cristea.

Mesajul pe care Bianca Drăgușanu l-a trimis lui Adi Cristea (sursa foto – gsp.ro)

CITEȘTE ȘI: REFUZATA DE VICTOR SLAV, BIANCA A SARIT DIRECT IN PATUL LUI CRISTEA! S-AU CAZAT LA UN HOTEL SCUMP SI…

Citește și...