Adi Mutu, „lobby” pentru „Prinț” în Serie A: „Ianis poate face față la Lazio!”

Autor:
Publicat: 16/04/2020 | 18:39
Adi Mutu, „lobby” pentru „Prinț” în Serie A: „Ianis poate face față la Lazio!”

Selecționerul reprezentativei de tineret a României, Adrian Mutu, s-a arătat convins că Ianis Hagi ar putea avea parte de o carieră strălucită în Serie A.


Cele mai variate tipuri de pronosticuri, precum și super cotele zilei, le găsiți pe www.pariuri1x2.ro.


Declarația lui Adrian Mutu, care ca jucător în Italia a evoluat pentru Cesena, Parma, Verona, Inter, Fiorentina și Juventus Torin, a afirmat că Lazio Roma i se potrivește lui Hagi jr.

„Mie îmi place de Ianis şi cred că la Ianis nu e o problemă de inconstanţă. La vârsta asta e normal să ai urcuşuri şi coborâşuri. Nu cred că e normal ca un antrenor să-i ceară constanţă unui jucător de 21 de ani. Eu cred că Ianis e pe drumul bun. E bine că a plecat din Belgia. În Scoţia a a făcut meciuri bune. Nu ştiu dacă este adevărat sau nu asta cu Lazio, dar Lazio este o echipă importantă, cu joc de echipă impresionant, Inzaghi a făcut ceva incredibil. Este cel mai bun sezon al lor din ultimii 20 de ani, după ce au câştigat acel titlu. Concluzia este că Ianis poate să facă faţă acolo. Este greu oriunde te duci. Important e să lăsăm aceşti jucători tineri să crească aşa cum trebuie, fără presiune„, a declarat Adrian Mutu, selecționerul reprezentativei U21  la Pro-X.

Ianis Hagi este la mare căutare. Pe lângă cei de la Lazio Roma și Real Madrid s-a arătat interesată de serviciile sale. Potrivit celor de la „Donbalon” Zidane și-a dat recent acordul pentru transferul „Prințului” pe „Bernabeu”.