“ADIO, MAESTRE”. Doliu uriaș în muzică. Îndrăgitul artist a murit subit. Cauza decesului nu a fost confirmată

Publicat: 22/02/2019 | 07:00

Doliu imens în lumea muzicii! Vestea a fost făcută de sora îndrăgitului cântăreț și confirmată de prietenii artistului: “Adio, Maestre”.

Solistul trupei Monkees, Peter Tork, a murit joi, la vârsta de 77 de ani, răpus de o formă rară de cancer. Fanii din întreaga lume plâng moartea lui Peter Tork, solistul trupei Monkees. Anunțul a fost făcut de sora lui, Anne Thorkelson. Cauza morții nu a fost confirmată, dar se știe că artistul fusese diagnosticat în 2009 cu o formă rară de cancer, ce i-a afectat limba. Cu o carieră ce a debutat în anii ’60, Peter Tork a fost basistul și solistul trupei Monkeesși a fost producătorul unei emisiuni tv premiată de două ori la Emmy, „The Monkees”.

Peter Tork a fost compozitorul coloanei sonore a filmului „Head”, în care au jucat Dennis Hopper, Frank Zappa și Jack Nickolson.

“Este adevărat că sănătatea mea a necesitat o mai mare atenție zilele acestea, dar mă simt bine. De asemenea, mă bucur de timpul acesta și îl fructific, alături de familie și prieteni, dar și făcând muzică. În rest, vă mulțumesc pentru cuvintele frumoase și gândurile bune. Acesta este un timp privat, așa că nu voi mai posta nimic”, postase Peter Tork recent.

Citește și...