ADN-ul Luizei, găsit în casa lui Gheorghe Dincă! Alte trei femei au scăpat din mâna criminalului în serie din Caracal

Publicat: 03/09/2019 | 09:42
ADN-ul Luizei, găsit în casa lui Gheorghe Dincă! Alte trei femei au scăpat din mâna criminalului în serie din Caracal

Criminaliștii au descoperit pete de sânge în locuința lui Gheorghe Dincă, iar în urma analizării acestor probe s-a ajuns la concluzia că unele dintre ele aparțin Luizei Melencu, tânăra care a dispărut cu mai bine de patru luni în urmă. Familia Luizei speră, în continuare, că fata este în viață, însă concluziile trase de medicii legiști sunt o lovitură cruntă.

Criminaliștii au descoperit, însă, că petele de sânge din locuința lui Gheorghe Dincă nu aparțin doar Luizei Melencu. Alte trei femei au fost sechestrate în ”Casa groazei” din Caracal, numai că au reușit să scape. Cercetările sunt, încă, în fază incipientă, iar tot acest puzzle terifiant primește alte și alte piese, în fiecare zi.

Marinela Bradosu, o femeie care a reușit să scape din mâinile lui Dincă, a declarat că acesta a amenințat-o cu moartea în cazul în care ar merge la poliție pentru a reclama că a fost agresată. Și ADN-ul Marinelei a fost descoperit în urma analizării petelor de sânge descoperite în casa lui Dincă.

Dar asta nu este totul. Conform anchetatorilor, încă două adolescente au trăit clipe de coșmar după ce au ajuns în casa criminalului. Acestea ar fi dat deja declarații, precizează surse din rândul celor care anchetează cazul, însă identitatea lor nu a fost dezvăluită.

”Expertiza aceasta e o problemă extrajudiciară”

Un psiholog criminalist susține că Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul disparițiilor din Caracal, ar putea fi supus unui tratament, în funcție de rezultatul expertizei psihiatrice. Dincă ar putea avea probleme de natură psihică ce ar necesita în acest caz corectarea lor pe linie medicamentoasă. Acesta mai spune despre testul poligraf că examinarea îi poate ajuta pe criminalişti, deşi această metodă nu oferă o probă validă pentru instanţă.

Expertiza aceasta e o problemă extrajudiciară, aprobată de toată lumea. Dacă e coroborată cu alte probe este beton. Dacă el îmi recunoaște fapta acolo la poligraf, dacă mai dă mărturii, sunt multe aspecte ce țin de testare, este bine. Ceva de acest gen pot să vă spun”, a declarat criminalistul, potrivit B1TV.

 

 

Citește și...