Adolescenta de 19 ani care cantarea 16 kilograme s-a ingrasat! Iata cum arata acum

Publicat: 31/12/2013 | 13:31

Adina Macoveiciuc, tanara care a uimit lumea medicala cu numarul mic de kilograme pe care il avea, s-a ingrasat. Fata cantarea 16 kilograme la 19 ani, asta pentru ca mama ei a hranit-o numai cu lapte si apa cu zahar.

Adolescenta este internata la Iaşi, în Spitalul „Sf. Maria”, unde primeste cele mai bune ingrijri. Mai mult, medicii care o îngrijesc sunt optimişti cu privire la evoluţia stării ei de sănătate.

Potrivit directorului adjunct al Direcţia de Sănătate Publică (DSP), dr. Cătălina Zorescu, „tânăra bebeluş”, asa cum a mai fost numita Adina Macoveiciuc, urmează în Spitalul „Sf. Maria” tratamente balneologice, face gimnastică, kinetoterapie şi stimulare psihică, după ce din cauza foamei şi-a pierdut puterile, nefiind în stare să meargă singură, şi a suferit un retard psihic.

adolescenta

De la internarea în spitalul din Iaşi, fata a luat în greutate patru kilograme, iar piureul cu carne este unul dintre preparatele sale favorite.

Dupa externare, tanara ar trebui sa se intoarca in sanul familiei, insa medicii nu sunt de acord cu aceasta solutie. Mama ei e schizofrenica si a mentinut-o la stadiul de bebelus timp de 19 ani. „Apreciem că relaţia intrafamilială este perturbată de problemele psihice ale mamei. Totuşi, credem că dacă asistenul social monitorizează evoluţia pacientei, mediul familial este preferabil pentru continuarea tratamentului”, a transmis Marin Burlea, medic pediatru, scrie MonitorulSV.ro.

L.C

Citește și...