Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, și-a cumpărat scuter

Publicat: 04/09/2018 | 21:27

Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, se află în atenția publicului de ceva vreme, mai ales după ce relația dintre cei doi a fost confirmată și, suplimentar, s-a aflat că el este tatăl copilului cu care politiciana aflată acum în Costa Rica este însărcinată.

Viitor tătic, omul de afaceri dorește să fie și un părinte responsabil.  Gândindu-se la bugetul viitoarei familiii, Adrian Alexandrov s-a decis să achiziționeze un mijloc de transport care să consume mai puțin combustibil, implicând, astfel, și cheltuieli reduse. Astfel, iubitul Elenei Udrea și-a cumpărat cun scuter și pare foarte mulțumit de alegerea făcută.

Iată ce a scris omul de afaceri pe pagina sa de Facebook: „O alegere simplă și eficientă de a te mișca liber prin traficul infernal din București. Consum mult mai scăzut, timp petrecut în trafic/ redus, mai puțină poluare și multe alte avantaje. Se merită !!!”

De la manechin la om de afaceri

Adrian Alexandrov este cu 11 ani mai tanăr decât Elena Udrea. Bărbatul a fost manechin de cand avea 18 ani, apoi a lucrat ca broker imobiliar. Ulterior, el si-a extins afacerile și a cumpărat o companie imobiliară pe care a afiliat-o  celui mai mare furnizor din lume pe segmentul agentiilor imobiliare.

Citește și...