Adrian Iovan trece prin schimbari majore! A slabit 27 de kilograme in doua luni!

Publicat: 19/05/2013 | 00:00

Pilot Adrian Iovan are planuri mari. Vrea sa scada sub o suta de kilograme, tinand o dieta-minune. A reusit deja performanta sa slabeasca in doar doua luni 27 de kg, fara sa se infometeze. Iata cum a reusit!

A slabit in aproape trei luni 27 de kilograme
A slabit in aproape trei luni 27 de kilograme

“Vine un moment in viata cand trebuie sa reiei un fel de inceput, un nou ciclu. Atunci ca sa ai zvac, trebuie sa te misti mai cu talent si pentru lejeritatea miscarii e bine sa scapi de surplusul de kilograme. In general la oamenii buni la suflet, ca asa zic ardelenii noi suntem mai pufosi ca suntem buni.

Cand incep sa te jeneze (nr. kilogramele) incepi sa apelezi la astfel de solutii. E treaba de vointa, sa te lasi de fumat e treaba de vointa, pentru o dieta e treaba de vointa, la femei e treaba de putinta, acum de la putinta la vointa se cam incurca.

Aproape de trei luni tin dieta, de la 1 martie. Rezultatele, sunt si eu ca domnisoarele nu spun greutatea, dar mai putin cu 27 de kilograme, avand 114. Mai am de luptat cu 25, mi-am propus sa ajung la 80 de kilograme, nu cred, dar macar la 90 sa ajung. Daca ajung acolo sunt multumit”, ne-a povestit pilotul Adrian Iovan.

Iovan inainte de cura
Iovan inainte de cura

De altfel, el ne-a spus ca trebuie sa o lase usor cu spritul sau  berea pe timpul verii, deoarece nu sunt indicate in timpul regimului. El mananca numai carne si salate, fara ulei sau prajeli in ulei.

Pilotul vrea sa ajunga la 90 de kilograme
Pilotul vrea sa ajunga la 90 de kilograme

“Exact cum scrie pe reteta se duc kilogramele si intr-adevar daca gresesti un pic stanga, dreapta iti arata cantarul ca ai gresit!

Incepi sa descoperi ca te apleci mai usor si vezi ce placere este sa poti sa te inchei la pantof fara probleme.

 Distanta intre doua gauri la curea inseama cinci kilograme, la barbati, ca la fete este alta ardere, alt metabolism, nu stiu cum se calculeaza. Cand vezi ca se duce o gaurica, inca una, iar cand ajunge pe la patru, cinci, incepi deja sa te bucuri. Am ajuns la faza in care am schimbat curelele pe care le purtam, am luat altele de la pastrare”, mai spune el. 

(Alex Saulea)
 

Citește și...