Adrian Mihalcea, necruțător cu elevii săi: „Nu se ridică la nivelul pe care îl așteptam!”

Publicat: 13/07/2020 | 09:31
Adrian Mihalcea, necruțător cu elevii săi: „Nu se ridică la nivelul pe care îl așteptam!”

Adrian Mihalcea, antrenorul principal al formației Dinammo București, a avut numai critici la adresa elevilor săi după remiza, 1-1, de pe teren propriu cu Poli Iași, rezultat în urma căruia „câinii” au rămas pe locul 7, loc direct retrogradabil.

 „E greu să spun cum am fost, nu știu de unde să încep. Am deschis scorul, dar am arătat că o echipă timorată, parcă ne e frică atunci când avem mingea. Nici schimbările nu ne-au ajutat. Suntem o echipă care practicăm un fotbal haotic. Asta e realitatea. Nu suntem foarte mulți, după ce că nu suntem foarte mulți, ne mai pleacă în fiecare zi cate unul. Din păcate, am jucători care nu înțeleg că am început campionatul. Problema e mentală, la ei, să se mai trezească și ei singuri! Suntem șchiopi! Nu știu daca Piscitelli avea treaba cu meciul de azi, că apară Straton, dar…Este situația îngrijorătoare, a fost și înainte. Avem o dublă cu Chindia, cred că și Chindia ne va domina, dacă practicăm jocul de azi. Nu sunt resemnat, sunt doar dezamăgit. Mă îngrijorează jocul nostru. Nu ținem mingea, nu înscriem, singurul plus e că ne apăram cât de cât bine. Suporterii au fost mereu alaturi de noi, dar ce să facă? Să-i bag în teren? O să vedem. Bine, glumesc! Cu atitudinea multora din acest meci. Sunt băieții mei, dar nu se ridica la nivelul pe care îl așteptam”, a declarat Adrian Mihalcea, antrenorul principal al formației Dinamo București.

Istoria confruntării din „Groapă” s-a scris de la punctul cu var, atât Deian Sorescu (min.10) cât și Andrei Cristea (min. 85) fructificând penalty-urile acordate de Chivulete. În urma remizei, Dinamo a rămas pe loucl 7 cu 21 de puncte iar Poli pe locul 6 cu 22 de puncte.